Szombathelyi Haladás


Az éllovast fogadják a lányok


2021.04.20. 16:00
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I.17. fordulójában szerdán 16 órai kezdettel a Haladás Sportkomplexumban a Haladás-Viktória FC az MTK Budapestet fogadja

Az 5. helyen álló szombathelyiek a legutóbbi fordulóban hazai pályán gólnélküli döntetlent játszottak az ETO FC Győrrel, így a Rába-partiakat – még ha csak egy ponttal is – továbbra is maguk mögött tartották. Szerdán viszont egy jóval fajsúlyosabb csapat, a listavezető MTK látogat a Haladás Sportkomplexumba. A kék-fehérek az előző fordulóban 3-0-ra verték a St. Mihályt, ezzel eldőlt, hogy az alapszakaszban az első két hely valamelyikén végeznek – azaz a rájátszásban az aranyéremért csatáznak majd. Nyilván a pályaelőny miatt meg akarják tartani első helyüket az FTC előtt, tehát mind az alapszakaszból hátralévő öt meccs fontos számukra. Az MTK eddigi 17 meccséből 15-öt megnyert. A kék-fehéreknél jónéhány válogatott futballista szerepel, a legutóbbi telki edzőtáborba Szemán-Tóth Barbara, Kocsán Petra, Csányi Diána, Pápai Emőke és Németh Loretta is meghívót kapott. Ősszel Szombathelyen 3-0-ra, a fővárosban 8-0-ra nyert az MTK a vasiak ellen.

- Igyekeztünk a legjobban felkészülni az MTK-ból, tisztában vagyunk vele, milyen kaliberű csapattal játszunk - mondta Székely Tibor vezetőedző. – Technikás, gyors, remek kvalitásokkal rendelkező játékosaik vannak és csapatként is erősek. De minden meccsre úgy megyünk ki, hogy pontot, pontokat szerezzünk – ez sem lesz kivétel. Gődér Brigitta, Jánosi Ninetta, Harsányi Andrea sérült, Németh Adél és Németh Zsófia beteg, Fördős Beatrix viszont ismét a rendelkezésemre áll.

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink