Szombathelyi Haladás


Három Hali-pontért!


2021.04.17. 21:50
Pum András

Csapatunk jobb oldali védőként és jobb oldali középpályásként is bevethető futballistája, Kállai Kevin tisztában van vele, ezúttal sokkal nehezebb dolgunk lesz a Viharsarokban, mint ősszel volt.

A 19 esztendős Kállai Kevin az idei bajnokságban 11 alkalommal kezdőként, hat alkalommal csereként lépett pályára - fiatal kora ellenére bátran felzárkózik a támadásokhoz, jól futballozik és bármikor bátran bevetheti Mátyus János vezetőedző az Illés Akadémián nevelkedett idősebb Kállai fiút. (Öccsem Zalán is az akadémián pallérozódik.).Kevintől arról (is) érdeklődtünk: vajon a rendkívül hosszú, háromhetes bajnoki szünetben nem tört-e meg a csapat lendülete? Azt megelőzően négy meccsen maradtunk veretlenek úgy, hogy gólt sem kaptunk, azóta viszont három meccsen sem tudtunk nyerni.

- Valóban, mondhatjuk azt, hogy számunkra nem jött jókor a hosszú szünet - vélekedett Kállai Kevin. - Őszintén szólva előtte azt gondoltuk, jól jön majd, hiszen felépülnek sérültjeink és szusszanhatunk egyet, de végül - eddig úgy látszik - nem tett jót. Hogy mi lehet a gond? Talán az, hogy korábban agreszívabban letámadtuk ellenfeleinket, bevallom ez a fajta taktika nekem is nagyon tetszik. Az utóbbi meccseken viszont ez valamiért hiányzott a játékunkból. A legutóbbi, Kazincbarcika elleni meccsen sajnos kevés helyzetet is dolgoztunk ki, így nem is nyerhettünk. Másrészt tegyük hozzá: a Barcika egyáltalán nem olyan rossz csapat, mint amit a helyezése sejtet - sőt! Agresszív és jó futballt játszik. De annak ellenére, hogy nem sikerült nyernünk, az edzéseken nincs gond a hangulattal, valamennyien elszántan készültünk a vasárnapi bajnokira. Noha ősszel 4-0-ra nyertünk a csabaiak ellen, ez nem jelent semmit. Akkor a vírus miatt rengeteg fiatallal állt ki ellenfelünk. Most kielemezve őket azt tapasztaltam, hogy főleg a középpályán tűnnek masszívnak a lila-fehérek. De ez most teljesen más meccs lesz. Illetve egy dolog nem változott: csakúgy mint ősszel, ezúttal is nyerni szeretnénk!

                                                   Kállai Kevin győzelmet vár Békéscsabán

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink