Szombathelyi Haladás


Közvetlen riválist fogadunk


2021.04.01. 21:10
PA

A Merkantil Bank Liga 30. fordulójában vasárnap 14.30-as kezdéssel a nyolcadik Szombathelyi Haladás a hetedik Nyíregyháza Spartacust fogadja. Mátyus János nyilatkozott honlapunknak.

Az NB II. nyolcadik helyén álló vasiak a hosszú szünetben az Illés Akadémia-Haladás U17-es és U19-es együttese ellen vívtak az edzésen kétkapus mérkőzést és bár az eredmény abszolút másodlagos volt, bizakodásra adhat okot, hogy a Haladás egyik meccsen sem kapott gólt. Ennél jóval fontosabb, hogy az utolsó hat bajnokin mindössze egyszer zördült Verpecz István hálója, az utóbbi négyen pedig nem kapott gólt a Haladás. Az együttes csapatvédekezése tehát rendben van. Ráadásul elöl javult a helyzet, a sérülése miatt egy hónapot kihagyó házi gólkirály, Medgyes Zoltán ismét bevethető. Ami a Nyíregyházát illeti, Gálhidi György együttese egy ponttal és egy hellyel, a hetedik pozícióban tanyázik a Haladás előtt. A nyírségiek remek formában érkeznek Szombathelyre, utolsó hat bajnokijukból zsinórban ötöt megnyertek, majd legutóbb a Szentlőrinc ellen odahaza 0-0-ra végeztek. A piros-kékeknél két volt Haladás-futballista, a védő Jánvári Gábor és a csatár Zamostny Balázs szerepel. A nyírségiek leggólerősebb játékosa a hét találatnál járó Hornyák Marcell.
 

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink