Szombathelyi Haladás


Nehéz meccs - de három pont!


2021.03.31. 12:10
PA

Csapatunk középpályása, Holdampf Gergő három pontot tervez vasárnapra és azt mondja: nagyon hiányoznak a szurkolók.

Három hét hosszú idő - pláne Haladás-meccs nélkül! Márpedig csapatunk legutóbb március 14-én Tatabányán a Dorog (0-0) vendégeként lépett pályára. A felnőttválogatott és az U21-es válogatott mérkőzései miatt azóta nem rendeztek meccset a Merkantil Bank Ligában sem. Csapatunk az azóta eltelt időben csendben, rendben készül a bajnokság folytatására, a 30. fordulóban vasárnap 14.30-kor a Nyíregyháza látogat Szombathelyre. Az a Nyíregyháza, amelyben 2016 és 2018 között csapatunk középpályása, Holdampf Gergő is futballozott. A 26 éves játékos alapembere csapatunknak, 24 bajnokin lépett pályára a 2020/21-es kiírásban, valamennyiszer kezdőként.

- Hosszú volt ez a három hét - szögezte le Holdampf. - Az elképzelés az lett volna, hogy mini felkészülést tartunk, hogy csapatunk kirobbanó formàban vágjon neki a bajnokságból hátralevő heteknek.Sajnos ezt most nem lehetett kivitelezni, mert sok minden (sérülések, betegségek) hátráltatták a munkát. De ennek ellenére megvolt a kellő terhelés és pihenés is.

- Kellett ez a három hét vagy inkább már játszottál volna?

- Személy szerint én játszottam volna.Viszont elfogytunk, remélhetőleg sérüléssel bajlódó játékosaink már tudnak segíteni a hétvégén - no és mindannyiunknak sikerült felfrissülni.

                                             Holdampf Gergő már várja, hogy újra pályára léphessen

- Mit vársz a Nyíregyháza ellen? Korábban futballoztál ott és bár azóta szerepeltél ellenfélként, azért más ez a meccs számodra?

- Nehéz mérkőzés lesz, de itthon tartjuk a három pontot. Azóta, mióta eljöttem Nyíregyházáról, kicserélődött a játékoskeret, de mèg akadnak barátok a nyírségi csapatban. Szeretném meccs után “szívni a vérüket”, hogy talán majd máskor...

- Milyen szurkolók nélkül játszani, mennyire szoktatok hozzá?

- Rossz, nem lehet hozzászokni és nem is szeretnénk. Reméljük minél hamarabb újra kint lehetnek velünk és együtt örülhetünk a győzelmeknek. Nagy szükségünk lenne most is rájuk!

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink