Szombathelyi Haladás


Szurkolói ankét élőben


2021.01.28. 12:30
haladas.hu

A 17 órakor kezdődő szurkolói ankétot facebook-oldalunkon élőben követhetik végig.

Mint arról korábban beszámoltunk, 17 órakor kezdődik a szurkolói ankét, amely a járványügyi szabályok miatt ezúttal  a helyszínen nem, csak az interneten lesz - élőben  - nézhető. A Szombathelyi Haladás facebook-oldalán ugyanis nyomon követhetik a kérdéseket, válaszokat. Az ankét ideje alatt már nem lesz mód kérdéseket feltenni.

Szurkolóink a facebook-oldalunkon előzőleg már feltehették kérdéseiket, a négy nagy szurkolói csoport vezetője/képviselője pedig az ankét alatt, a helyszínen teheti meg ugyanezt. A Green White Army képviseletében Sebestyén Gábor, a Dogs Elite képviseletében Hajmási Péter, a Haladás Szurkolói Kör képviseletében Horváth Ferenc, a Green Keyers Gents képviseletében pedig Miklós Zoltán érkezik.

Klubunk részéről Séllei Árpád ügyvezető igazgató, Mátyus János vezetőedző, a játékosok közül pedig Schimmer Szabolcs, Németh Milán, Medgyes Zoltán és Dragóner Filip lesz jelen.

További hírek

Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00
Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink