Szombathelyi Haladás


Rendhagyó szurkolói ankét


2021.01.25. 19:10
haladas.hu

A vírus miatt ezúttal csak a négy szurkolói csoport képviselője lehet jelen a csütörtöki ankéton. Kedden facebook-oldalunkon tehetik fel kérdéseiket drukkereink.

A Szombathelyi Haladás ezúttal is megtartja szurkolói ankétját – a pandémia miatt most rendhagyó módon. Az ankéton csak a négy legnagyobb szurkolói csoport, a Dogs Elite, a Green White Army, a Haladás Szurkolói Kör és a Green Keyers Gents egy-egy képviselője/vezetője vesz részt és tesz fel kérdéseket.  Akik nem a szurkolói csoportok tagjai, a Szombathelyi Haladás facebook-oldalán vagy a [email protected] e-mail címre elküldve, kedden és szerdán tehetik fel kérdéseiket – kérjük egy szurkoló csak egyet kérdezzen.

A csütörtökön 17 órakor kezdődő ankéton Séllei Árpád ügyvezető igazgató, Mátyus János vezetőedző, míg a játékosok közül Schimmer Szabolcs, Németh Milán, Medgyes Zoltán és Dragóner Filip vesznek részt. Az ankét - amely 17 órától maximum 19.15-ig tarthat (azért, hogy mindenki 8 óráig hazaérjen) - a neten, a Haladás hivatalos facebook-oldalán és egyéb szurkolói oldalakon is élőben nézhető lesz.

Hajrá, Hali!

További hírek

Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00
Megtekintés
Soroksáron a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória szombaton 17 órakor a Soroksár SC vendége lesz.
0 0 0 2024.05.03. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink