Szombathelyi Haladás


Főpróba előtt!


2021.01.22. 00:00
PA

Csapatunk vasárnap 13 órakor Gyirmóton - zárt kapuk mögött - a Szolnoki MÁV ellen tartja bajnoki főpróbáját.

Január 4-én kezdte a felkészülést az NB II. tavaszi szezonjára a Szombathelyi Haladás és a hó utolsó napján, 31-én, 17 órai kezdettel a Haladás Stadionban már a Gyirmót ellen vív bajnokit. A mieink eddig két edzőmérkőzést játszottak, a Siófok és a Puskás Akadémia ellen idegenben - vegyes csapatokkal - 3-0-ra kikaptak. Vasárnap 13 órakor, Gyirmóton a Szolnok ellen lép pályára csapatunk felkészülési mérkőzésen - ez lesz a Hali bajnoki főpróbája.

- Pozitívum, hogy elvégeztük az eltervezett munkát és a sérülésekből, betegségekből is lassan visszatérnek játékosaim - mondta Mátyus János, a Haladás vezetőedzője. - Mindig elmondom, de újfent megismétlem: a Szolnok ellen sem az eredmény az elsődleges, nem az a mérvadó, hanem, hogy tapasztalatokat szerezzünk: mi az ami működik és mi, amiben javulnunk kell. Annak külön örülök, hogy füvön játszhatjuk a meccset. Hétfőn megtörtént a keretszűkítés, a fiatalok, azaz az Illés Akadémia játékosai közül - azokon kívül, akiket már ősszel is láthattak szurkolóink - a támadó középpályás Horváth Rajmund és a dorogi kölcsönjátékból visszatért Illés Bence maradt az első keret tagja. Megvan tehát az a 22 labdarúgó, akikkel nekivágunk a tavaszi szezonnak. A Szolnok ellen vasárnap Bosnjak Predrag eltiltás miatt nem játszhat, míg Mocsi Attila és Schuszter Ronald betegségét követően, Tóth Dávid pedig sérülése után még nincs bevethető állapotban. 

 

 

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink