Szombathelyi Haladás


Két fiú, egy eset


2021.01.06. 20:20
PA

Debreceni Zalán és Kállai Kevin is büszke arra, hogy a Szombathelyi Haladáshoz tartozik.

Mint arról délután beszámoltunk, Dragóner Filip leigazolása mellett két, az Illés Akadémián nevelkedett fiatal, az egyaránt 18 esztendős Debreceni Zalán és Kállai Kevin aláírta élete első profi szerződését. Mindkét korosztályos válogatott futballista 2023. június 30-ig kötelezte el magát a Szombathelyi Haladáshoz. Rajtuk kívül a támadó Tóth Milán szintén 2023 nyaráig meghosszabbította jövőre lejáró kontraktusát.

- Az elmúlt év nagy fordulatot hozott az életemben, hiszen sikerült beverekednem magam a Haladás kezdőcsapatába és meg is ragadtam ott - mondta Debreceni Zalán. - Úgy érzem, jól ment a játék, ennek köszönhetően a vezetők felajánlották a profi szerződést. Nagyon-nagyon örültem, hiszen megtisztelő egy olyan, nagy múlttal rendelkező, patinás és jelenleg is nagy klubban futballozni, mint a Haladás. Ami a tavaszt illeti, minél előbbre akarok végezni a csapattal, konkrét célom a dobogó. Szeretnék stabil tagja lenni a kezdőcsapatnak és minél jobb teljesítménnyel segíteni csapatomat - még jobbal, mint az ősszel futballoztam. 

                                                             Debreceni Zalán remekül futballozott ősszel

- Tavasszal kezdtem a felkészülést a nagycsapattal, de akkor még egyetlen cél lobogott a szemem előtt: hogy ősszel a Haladásban bemutatkozhassak, hálistennek ez sikerült - fogalmazott Kállai Kevin. -  Örültem, hogy ezek után a mestertől még több lehetőséget kaptam, úgy érzem, sikerült is élnem vele. Nagyon örülök, hogy a mutatott teljesítményemmel elégedettek voltak és felajánlották a profi szerződést. Tavasszal szeretnék meghatározó tagja lenni a kezdő csapatnak, ezért meg is fogok tenni minden tőlem telhetőt. Ami a csapatot illeti ,szeretnénk elérni a dobogót, ezért a csapattársaim nevében is mondhatom, hogy edzéseken és a meccseken is a 110% fogunk nyújtani!

                   Kállai Kevinnek is van oka az örömre: a támadó remekül szállt be az őszi hajrában

 

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink