Szombathelyi Haladás


Így látták a vezetőedzők


2020.10.04. 22:02
haladas.hu

Gálhidi György és Mátyus János értékelése a Nyíregyháza-Szombathelyi Haladás (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésről.

Gálhidi György: – Küzdelmes, párharcerős mérkőzést játszottunk, amelynek első félidejében nem voltunk elég élesek és pörgősek. Meg is ittuk a levét, hiszen kaptunk egy elkerülhető gólt, az ellenfél mozgékony játékosa „megverte” a belső védőinket. Ezenkívül nem is volt több helyzet a mérkőzésen, a két tizenhatos között játszottak a csapatok, a legfőbb problémánk az erőtlen támadójátékunk volt.

                                           Fotó: Nyíregyháza Spartacus facebook-oldala
 

Mátyus János: – Köszönöm a szép fogadtatást, a jelek szerint nem felejtettek el a szurkolók Nyíregyházán, én sem őket. Az igazi boldogságom oka azonban az, hogy nyert a Haladás. Nem túl látványos, de annál küzdelmesebb mérkőzésen szereztünk három pontot. Egyik oldalon sem adódott túl sok helyzet, de mi kihasználtunk egyet.

Forrás: nso.hu

További hírek

Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00
Megtekintés
A Sárvárt fogadja a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 29. fordulójában vasárnap 17.30-as kezdéssel a Szombathelyi Haladás II. a Sárvár FC ellen lép pályára.
0 0 0 2024.05.17. 11:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink