Szombathelyi Haladás


Irány Kaposvár!


2020.08.29. 19:50
Pum András

A labdarúgó NB II. 7. fordulójában vasárnap 19 órakor a Szombathelyi Haladás a Kaposvári Rákóczi vendége lesz.

Az NB I-ből kiesett Kaposvár a másodosztályban sem szerepel fényesen, hat forduló után még nyeretlen Waltner Róbert együttese. A somogyiak négy döntetlennel és két vereséggel a 17., éppen csak bentmaradást érő helyen tanyáznak. A kaposváriaknál futballozik a korábban a Haladásban szereplő Szakály Attila, rajta kívül a kapus Pogacsics Krisztián, valamint Balázs Zsolt, Andrics Nemanja az ismertebb játékosok. A Kaposvár legutóbb 3-1-re kikapott Szentlőrincen. A Haladás viszont jó formában van, Mátyus János alakulata remek játékkal 2-2-re végzett a Vasas ellen, majd nagyot küzdve, helyenként jól játszva 1-0-ra verte az akkor még listavezető Ajkát. A szombathelyiek 11 ponttal ötödikek a tabellán, mindössze két pontra az éllovas Debrecen mögött.

– A kaposváriak nem is olyan régen még az első osztályban játszottak, biztosan nehezen viselik a mostani gyengébb szereplést – mondta Mátyus János, a Szombathelyi Haladás vezetőedzője. – Ezért – ismerve Waltner Róbert kollégám mentalitását – egy végletekig feltüzelt, paprikás ellenfélre számítok. Felipe Matos kollégámmal kielemeztük a kaposváriak játékát, például a nyitányon a Nyíregyháza ellen végig jobban játszottak, jó csapat benyomását keltették, borzasztó pechesek voltak, hogy végül kikaptak. Szóval úgy kalkulálok, hogy élet-halál meccset vívunk velük. Nyolc napon belül ez lesz a harmadik bajnokink, de ez nem lehet kifogás, hiszen a többi együttes is ugyanabban a cipőben jár, mint mi. Szeretnénk ponttal, pontokkal hazatérni. Farkas Balázs továbbra is sérült és Rácz Ferencre sem számíthatok még.

További hírek

Megtekintés
Vereség a Kazincbarcikától

A labdarúgó NB II. 31. fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott a Kazincbarcikától.
0 0 0 2024.05.05. 21:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Haladás-Kazincbarcika bajnokit

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity Kazincbarcika SC-t fogadja. Élőben közvetítjük a találkozót.
1 0 0 2024.05.05. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink