Szombathelyi Haladás


Edzői értékelések


2020.07.11. 21:00
haladas.hu

Így látta a Vép-Szombathelyi Haladás (1-8) mérkőzést Mátyus János és Török Richárd.

Mátyus János: - Jó mérkőzést játszottunk egy nagyon lelkes csapat ellen, gyakorlásnak abszolút megfelelt a találkozó. Az első félidőben védekezésben és támadásban is jól teljesítettünk. A második játékrész védekezésével már voltak gondok, ez nem elfogadható, ezt mindenképpen ki kell javítanunk.  Összességében kijött, hogy mi másik osztályban szerepelünk. Köszönjük a vépieknek a szíves fogadtatást, vendéglátást, nagyszerűen éreztük magunkat. Máskor is nagyon szívesen jövünk!

Török Richárd (Vép): - Számunkra élményszámba ment, hogy a megye legjobb futballcsapatával játszhattunk. Egy nagyon jó együttes ellen szerepeltünk, amely teljesen megérdemelten nyert. Tanulságos és hasznos mérkőzés volt, melynek tapasztalatait remélhetőleg a bajnokságban kamatoztathatjuk majd. Gratulálok a Haladás megérdemelt győzelméhez, kívánom, hogy minél előkelőbb helyen végezzen a bajnokságban.

További hírek

Megtekintés
A szlovák bronzérmes verték a lányok

Női felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Haladás-Viktória FC végig uralva a játékot 2-1-re legyőzte a jó erőkből álló szlovák házigazdát, a Myjavát.
0 0 0 2020.08.03. 19:50
Megtekintés
Jegyelővétel a szerdai mérkőzésre

Hétfőn 13 órától elővételben három helyen is megvásárolhatóak a szerdai (19.00) Szombathelyi Haladás-Szolnok Merkantil Bank Liga-mérkőzésre a jegyek.
0 2 0 2020.08.03. 00:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink