Szombathelyi Haladás


Így látta a mérkőzéseket Mátyus János


2020.07.08. 23:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője értékelte a Siófok (2-1) és a Pécs (2-0) elleni találkozókat.

Utoljára közel négy hónapja, március közepén játszott mérkőzést a Szombathelyi Haladás, akkor a Békéscsabát verte 3-1-re a zöld-fehér gárda. A vasiak most Siófokon először a házigazdákat győzte le 2-1-re, majd a Pécset 2-0-ra - mindkét találkozó 45 perces volt. Azaz - úgy tűnik - a szombathelyiek ott folytatták, ahol a Békéscsaba ellen és egyáltalán tavasszal abbagyták.

- A felkészülési időszakban az eredmény másodlagos, de azért a Haladásnak bárhol is játszik, illik helytállnia – mondta Mátyus János vezetőedző. – Jó volt, hogy kicsit kizökkentünk az edzésekből és végre nem csak egymás ellen, hanem idegen csapatokkal futballoztunk. Egy jó edzésnek felelt meg ez a két összecsapás. Hasonló volt mindkét mérkőzés, elégedett vagyok a látottakkal, egy kicsit demonstráltuk, hogy kell velünk számolni - de még rengeteg munka vár ránk. Örülök, hogy sikerült elérni azt, hogy valamennyi poszton két hasonló képességű játékossal számolhatok, így nagy a konkurencia, senki sem ülhet a babérjain, nagy lesz a harc csapatbakerülésért. Hogy ott folytattuk-e, ahol tavasszal abbahagytuk? Az a fontos, hogy az augusztus 2-i bajnoki rajton ott folytassuk!

A mieink legközelebb szombaton 17.30-kor a Vép otthonában lépnek pályára felkészülési mérkőzésen.

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink