Szombathelyi Haladás


Együttműködési megállapodás


2020.06.25. 22:20
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás és a Haladás-Viktória FC minden bajnokság végén megújítja szerződését.

Aláírták, megújították a Szombathelyi Haladás és a Viktória FC női NB I-es labdarúgócsapata közötti együttműködési megállapodást.

- Ez a megállapodás még 2017-ben jött létre, azóta minden idény végén megújítjuk – tudtuk meg Kiss Tamástól, a Haladás-Viktória FC klubmenedzserétől. – Nincs benne újdonság, a szerződés lényege, az, hogy továbbra is a Szombathelyi Haladás Labdarúgó Kft. égisze alatt működünk, U14-es, U16-os, U19-es játékosaink, valamint a felnőttcsapat tagjai a kft. futballistái. A férfi NB II-es bajnokságban egyébként a klublicenchez kötelező az U16-os és U19-es női csapat működtetése. A Haladás pedig anyagi támogatás mellett sportfelszereléssel is segíti együttesünket.

    Barczi Csaba, Séllei Árpád és Kiss Tamás az ünnepélyes aláíráson Fotó: Cseh Gábor/Vas Népe

Séllei Árpádot a játékoskeretről és az anyagi helyzetünkről kérdeztük. 

- Jól alakul a keretünk. Lesznek még érkezők és távozók is, és néhányan még nem írtak alá – mondta a Haladás ügyvezető igazgatója. – Ami az anyagi helyzetünket illeti, a játékosok felé nincs elmaradásunk és a NAV felé sincs tartozásunk.

További hírek

Megtekintés
Vereség emelt fővel

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában a Szombathelyi Haladás nagy csatában 1-0-ra kikapott a feljutásért küzdő Vasas ellen.
0 0 0 2024.05.14. 10:00
Megtekintés
A Vasas vendégei leszünk

A labdarúgó NB II. 32. fordulójában hétfőn 20 órakor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Szombathelyi Haladás a Vasas FC otthonában lép pályára.
0 0 0 2024.05.11. 23:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink