Szombathelyi Haladás


Véget ért az NB II. - bentmaradt a Haladás!


2020.05.04. 20:10
haladas.hu

Az MLSZ lefújta az NB II-es bajnokságot is - a Szombathelyi Haladás 17. helyen bentmaradt a másodosztályban.

Az elnökség hétfői döntése értelmében az OTP Bank Liga a 26. fordulóval, a férfi Magyar Kupa pedig az elődöntőkkel folytatódik, valamint lejátsszák a Simple Női Ligában a BL-be jutásról döntő mérkőzéseket. A Magyar Kupa elődöntőjének első fordulóját május 23-án, a visszavágókat május 27-én rendezik meg. A Magyar Kupa döntőjének időpontja június 2. Az OTP Bank Ligában a Ferencváros két korábban elmaradt bajnokiját a Magyar Kupa elődöntőkkel azonos időszakban játsszák le, majd a bajnokság május 30-án indul újra a 26. fordulóval. A bajnokságot a tervek szerint június végéig kell befejezni, egy csapat két bajnoki mérkőzése között legalább 3 napnak kell eltelnie.

A férfi nagypályás bajnokságok közül az NB II és NB III-as bajnokságok esetében, a kiírás elveit követve, a félbemaradt bajnokságok záró táblázata alapján jelölik ki a feljutókat és kiesőket, valamint a megyei első osztályokból a feljutókat az NB III-ba.

Ez tehát azt jelenti, hogy az NB II-ből az első helyezett MTK és a második Budafok feljutott az NB I-be, a 18. Duna Aszfalt Tiszakécske, a 19. Vác és a korábban kizárt Balmazújváros kiesett. A 17. helyen álló Szombathelyi Haladás - remek tavaszi eredményeinek köszönhetően tehát bentmaradt a másodosztályban!

Forrás: mlsz.hu

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink