Szombathelyi Haladás


A focit semmi sem pótolja


2020.05.01. 12:04
PA

Tóth Barna honlapunknak elmondta, jó programot kaptak a szakmai stábtól, de a futballt semmi sem tudja pótolni.

A télen, Nyíregyházáról igazolt támadó, Tóth Barna a Honvéd elleni Magyar Kupa-meccsen lőtt bombagóljával tette le névjegyét a Haladásban. A két méter magas csatár a koronavírus-járvány miatt odahaza, egyénileg készül. 

- Érdekes ez az időszak, még nem voltunk ilyen helyzetben és remélem nem leszünk többször, azonban úgy érzem, sikerül kihasználni a pozitívumait - mondta Tóth Barna. - A párommal igyekszünk hasznosan tölteni az időt, általában a nap első felében elvégezzük a feladatainkat, nekem edzés, neki tanulás, délutánonként pedig egy könyv, sorozat, vagy egy kisebb túra az ami kikapcsolódást nyújt. Kicsit próbálok úgy tekinteni a helyzetre, mint egy előrehozott nyári szünet, több edzéssel és feltöltődni az újrakezdésre. Egyedüli nehézség, az a foci hiánya, már nagyon várom, hogy újra együtt edzhessen a csapat és még inkább, hogy bajnokit játszhassunk. Jó programot kapunk a szakmai stábtól, biztos vagyok benne, hogy fizikálisan mindenki jó állapotban van, de a focit semmi sem pótolhatja. Bízom benne, hogy amint lehet folytatjuk mi is bajnokságot, még ha az elején zárt kapuk mögött is.

                                                      Tóth Barna Honvéd elleni gólöröme
 

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Szombathelyi Haladás-FC Ajka mérkőzést

A labdarúgó NB II. 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja. Élőben közvetítjük a bajnoki mérkőzést.
1 0 0 2024.05.18. 17:00
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink