Szombathelyi Haladás


Profi szakmai stáb áll mögöttünk


2020.04.27. 14:50
PA

Csapatunk jobb oldali védője, középpályása, Tóth Dávid már nagyon várja, hogy folytatódhasson a bajnokság.

A Szombathelyi Haladás 21 éves játékosa, Tóth Dávid a 2019/20-as bajnokságban eddig tízszer volt kezdő, háromszor csereként lépett pályára. A tavaszi hét bajnoki közül haton kezdő volt, mindössze egyszer nem kapott lehetőséget. Emellett mindkét, Honvéd elleni kupameccsen a kezdősípszónál a pályán volt. A csapathoz hasonlóan idén kimondottan jó, érett játékkal rukkolt elő a fiatal fuballista. Ezért is viseli nehezen, hogy most szünetel a bajnokság.

- Nagyon rosszul viselem a jelenlegi helyzetet, már hiányzik, hogy minden a régi kerékvágásban folytatódjon - mondta Tóth Dávid. - De a legnehezebb az, hogy nem focizhatok, hiányoznak az edzések, a meccsek. Természetesen amennyire tudom, tartom társaimmal a kapcsolatot. Elégedett vagyok a gyakorlatokkal amiket kapunk - profi szakmai stáb áll mögöttunk, csak be kell tartanunk amiket ők mondanak és nem lehet gond. Szemely szerint bizakodó vagyok és remélem, hogy május végén, de legkésőbb júniusban tudjuk folytatni a bajnokságot. Ha maáshogy nem is, de zárt kapuk mögött, szerintem ez lenne a helyes út!

                         Tóth Dávid a Honvéd elleni Magyar Kupa-visszavágón is jól játszott

További hírek

Megtekintés
Itt nézheted élőben a Szombathelyi Haladás-FC Ajka mérkőzést

A labdarúgó NB II. 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja. Élőben közvetítjük a bajnoki mérkőzést.
1 0 0 2024.05.18. 17:00
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja.
0 0 0 2024.05.17. 13:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink