Szombathelyi Haladás


Kirobbanó formában a csatár


2020.03.11. 21:20
Pum András

A Szombathelyi Haladás támadója, Tóth-Gábor Kristóf hat találatával vezeti csapatunk házi góllövőlistáját.

Kirobbanó formában futballozik az Illés Akadémiám nevelkedett Tóth-Gábor Kristóf. A 18 éves támadó ősszel egy gólt szerzett, tavasszal viszont már ötnél jár. Ráadásul ezt az öt gólt az utóbbi négy fordulóban szerezte. A Csákvár ellen duplázott, a Budaörs ellen Tatabányán egyet lőtt, legutóbb Soroksáron – a második félidőre beállva – két gólt szerzett és adott egy gólpasszt is. Tóth-Gábor hat góljával vezeti a Haladás házi góllövőlistáját.

- Azzal az utasítással küldött pályára Mátyus János, hogy nyújtsam a legjobb formámat, szerezzek gólt és a védekezésre is ügyeljek – mondta Tóth-Gábor. – Ami a góljaimat illeti, az elsőnél egy jobb szélen szépen végigvitt akció után érkezett beadást, a védőmet megelőzve fejeltem a rövid, bal sarokba. Habár a szünet után gyorsan jött ez a gól, nem ez volt az első labdaérintésem a második félidőben. A második találatnál egy szögletvariáció után a hosszú oldalon helyezkedtem és úgy találtam a hálóba. Úgy érzem, nagyon egyben volt a csapat, stabilan védekeztünk, veszélyesen támadtunk – taktikailag fegyelmezetten futballoztunk. Hogy mi a tavaszi siker titka? Ezt nehéz így megmondani, az biztos, hogy egyre jobban kezd összeállni a csapat és jönnek is az eredmények. Nem nézegetjük, hányadik helyen vagyunk a tabellán, legfontosabb, hogy az aktuális meccset hozzuk és ezekből minél többet megnyerjünk. Tavasszal nagy a konkurencia a támadóposzton, ezért edzésen valamennyiünknek a legjobbat kell nyújtanunk – az már az edző dolga, hogy kinek szavaz bizalmat. Jó a hangulat a csapatnál, de helyén kezeljük a győzelmeket – megyünk előre, dolgozunk tovább.

               Tóth-Gábor Kristóf Soroksáron két góljának is örülhetett  Fotó: Szabó Magdics Gábor

További hírek

Megtekintés
Fotókon a Kazincbarcika elleni bajnoki

Sok-sok fotó a vasárnapi bajnoki mérkőzésről.
0 41 0 2024.05.06. 17:50
Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón elmondta: nagyon rosszul kezdtük a mérkőzést, innen pedig roppant nehéz volt visszajönni a meccsbe. Ezt követően is sok hibát követtünk el, a Kazincbarcika pedig kihasználta helyzeteit
1 0 0 2024.05.06. 10:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink