Szombathelyi Haladás


Visszatérés győztes góllal


2020.03.01. 21:30
PA

Medgyes Zoltánnak csapattársai egész héten mondogatták, hogy betalál a hétvégén. Igazuk lett.

Csapatunk támadója, Medgyes Zoltán az őszi utolsó öt mérkőzésen már bajlódott az Achilles-ínával, majd a téli harmadik edzés után ismét elkedzett fájni az achillese. A 24 esztendős támadó így a teljes téli alapozást kihagyta, helyette injekciókúrára, kezelésekre járt. Először a Budaörs elleni tatabányai meccsen volt ismét kerettag, ám akkor Mátyus János még nem vetette be. A Dorog ellen viszont kezdőként kapott lehetőséget az Illés Akadémián nevelkedett játékos, és ennél jobban nem is sikerülhetett volnaa visszatérése: győztes gólt szerzett az 1-0-ra megnyert bajnokin. 

- Nem mondom, hogy fizikálisan százszázalékos állapotban vagyok, de készen álltam a játékra - mondta Medgyes Zoltán. - Ahogy a mesterrel előzetesen megbeszéltük, 45 percet tudtam vállalni - szerencsére jól jött ki, hiszen nyerni tudtunk. A gólom?  A középpályán labdát szereztünk, Kiss Bence kitette nekem a bal szélre, jobbal átvettem és az volt a tervem, hogy ballal a hosszú sarokra elrúgom. Örülök, hogy ez bejött! A gólom után a lelátón helyet foglaló csapattársaimhoz, Németh Márióhoz, Schimmer Szabihoz, Rózsa Danihoz, Holdampf Gerihez rohantam ki. Nem véletlenül, ugyanis egész héten mondogatták, hogy meglátom, gólt fogok rúgni, Nehéz volt az elmúlt két hónap számomra, látni, hogy a csapat folyamatosan edz, játszik, míg én csak különmunkát végezhetek. Örülök neki, hogy így sikerült visszatérnem. Ami a játékomat illeti, még nem vagyok topformában, de minden nap azon vagyok, hogy jó formába kerüljek. Remélem, ott folytatom, ahol abbahagytam. Ami a meccset illeti, az első félidőben több helyzetünk volt, ám ezeket jobb százalékban kellett volna kihasználnunk - de  másodikban is voltak lehetőségeink. Úgy gondolom, ha a hazai meccseinket megnyerjük - esetleg az erősebb csapatok ellen minimum döntetlent játszunk - akkor nem lehet gond a bentmaradás.

                                                                      Medgyes belőtte...

                                          ... majd kirohant Schimmerékhez ünnepelni

Kíváncsiak voltunk, mi a különbség az őszi és a tavaszi Haladás között.

- Játékban ősz óta sokat fejlődtünk, hátul sokkal stabilabbak vagyunk - folytatta Medgyes. - Emellett úgy gondolom, lényegesen jobb a hangulat, mint pár hónappal ezelőtt .Szükség volt jópár, sikeresen megvívott meccsre, hogy az önbizalmunk visszajöjjön - és természetesen kellett a szakmai stáb, amely önbizalmat adott nekünk. Megyünk tovább és a folytatásban is számítunk szurkolóink támogatására, sokat jelent, hogy újra mellettünk állnak, úgy érzem, együtt, közösen meglesz a bentmaradás.

További hírek

Megtekintés
Jegyelővétel az Ajka elleni bajnokira

Online már megvásárolhatóak a jegyek a vasárnapi, FC Ajka elleni hazai bajnokira, míg a Haladás Ajándékboltban szombaton kaphatóak elővételben a belépők.
0 1 0 2024.05.16. 12:10
Megtekintés
Tulajdonosi egyeztetés

Ma rendkívüli tulajdonosi egyeztetésen tárgyaltak arról, hogy a Szombathelyi Haladás Kft. a következő szezonra vonatkozó licenc kérelme az MLSZ Elsőfokú Licencadó Bizottsága részéről 2024.05.10-én elutasításra került, a pénzügyi kritériumok nem megfelelősége miatt.
0 0 0 2024.05.15. 21:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink