Szombathelyi Haladás


Így látta a mérkőzést Mátyus János


2020.01.16. 16:16
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás vezetőedzője értékelte a Tiszakécske elleni felkészülési-találkozót.

- Az eredménnyel természetesen nem lehetek elégedett, de ennek az időszaknak egyetlen  fontos kihívása van: jobban játsszunk, mint az előző meccsen – mondta Mátyus János. – Lehet, hogy érdekes amit mondok, habár az előző találkozón nyertünk, most két góllal kikaptunk, mégsem vagyok elégedetlen. Sőt, léptünk előre. Pozitívum, hogy nagy tempót dikáltunk, a második félidő első öt percét leszámítva jól játszottunk és rengeteg lehetőségünk volt. Ami nem tetszett, hogy ezeket mind kihagytuk. Az pedig elfogadhatatlan, hogy a meccs elején pontrúgás után gólt kaptunk. Ilyen helyzetben lévő csapat, amelyik az életéért küzd, amely számára tavasszal valamennyi meccs kisdöntővel ér fel, nem kaphat gólt szöglet után a mérkőzés elején. Ami az albán játékost illeti, a szakmai stáb eldönti, mi lesz a sorsa.

További hírek

Megtekintés
Kupakaland a Kelennel

A női labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjében szombaton 12 órakor a Haladás-Viktória FC a másodosztályú Kelen SC vendége lesz. A továbbjutás egy meccsen dől el.
0 0 0 2020.02.28. 21:00
Megtekintés
Két akadémista siker

Az I. osztályú utánpótlás-labdarúgóbajnokság tavaszi első fordulójában az Illés Akadémia-Haladás csapatai közül az U15-ösök és az U19-esek tudtak nyerni.
0 0 0 2020.02.27. 12:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink