Szombathelyi Haladás


Győzelem a Győr ellen


2019.11.25. 14:00
PA

A női labdarúgó NB I. 11. fordulójában a Haladás-Viktória FC a hajrában szerzett góllal fektette két vállra a Győrt.

Haladás-Viktória FC-ETO FC Győr 2-1 (1-0) – Szombathely, Király Sportlétesítmény, 100 néző, női NB I-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Kubicsek.
Haladás-Viktória FC: Bíró – Balogh, TÁLOSI, Horti, Kiss Zs. – Tóth A. (Siklér, 66.), Rácz – Szakonyi Fördős (KOVÁCS V., 70.), ÖREG – Manhart. Megbízott edző: Catalin Azoitei.
ETO FC Győr: Csontos – Kovács L., Fél P., Tillinger (Maráz, 58.), Fleck – Plóner, Fél A., Pacsuta, Zsédely (Horváth C., 68.) – Vida, BÓDAI (Sali, 70.). Edző: Kulcsár Zsolt.
A mérkőzés elején letámadta ellenfelét a szombathelyi csapat és a hetedik percben megszerezte a vezetést. Szakonyi jobb oldali szögletét Tálosi 11 méterről a bal alsó sarokba fejelte (1-0). A mély talaj mindkét együttes játékát megnehezítette, rengeteg volt a rossz passz. Az első félidőben valamivel a hazaiak birtokolták többet a labdát, de igazán komoly helyzetet – a győriekhez hasonlóan – nekik sem sikerült kidolgozniuk.
Szünet után az 53. percben egyenlítettek a vendégek, egy jobb oldali szöglet után Bódai fejelt a jobb sarokba (1-1). A vasiak nagy rohamokat vezettek, a hazaiak edzője kettőt is cserélt, Kovács Virág és Siklér Kinga is jól szállt be a mérkőzésbe. A kisalföldiek elsősorban a védekezésre koncentráltak, láthatóan elégedett lettek volna az egy ponttal. A 86. percben megszerezte a győztes gólt a Haladás-Viktória. Szakonyi futott el a jobb szélen, beadását Öreg hat méterről a bal sarokba továbbította (2-1). A mérkőzés nagy részében domináló szombathelyi együttes nagyot küzdött, megérdemelten nyert. Gólszerzők: Tálosi (7.), Öreg (86.), illetve Bódai (53.).

Catalin Azoitei: – Nehéz mérkőzést játszottunk, de ennyivel jobbak voltunk, Örülök, hogy a cserék jól szálltak be a mérkőzésbe.

További eredmények: Kelen SC–Astra 1-4, FTC–Diósgyőri VTK 1-3, St. Mihály-Szeged–MTK Budapest

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink