Szombathelyi Haladás


Helyzetek, gólpassz, gól


2019.11.08. 21:30
Pum András

A Szombathelyi Haladás 18 esztendős, korosztályos válogatott támadója, Tóth-Gábor Kristóf tevékeny részt vállalt a Vác elleni 3-0-s sikerben.

Tóth-Gábor Kristóf nem vesztegette az idejét a Vác ellen 3-0-ra megnyert meccsen. A 67. percben, beállása utáni első percben, rögtön első labdaérintéséből helyzetbe került, de lövését Halasi védte. Majd hat perc múlva ismét jobbról tüzelt, újra hárított a váci portás. Aztán eljött a 77. perc, amikor Tóth-Gábor jobb oldali beadásából Szekér megszerezte a vezetést. Megint ugrunk három percet, ekkor Habovda jobb oldali szögletét Novák a hosszún érkező Tóth-Gábor elé csúsztatta, aki néhány lépésről a jobb sarokba fejelt. Szűk negyedóra alatt tehát két lövés a kapura, egy gólpassz és egy gól: nem rossz teljesítmény egy 18 éves futballisától. A jó felépítésű, korábbi U19-es bajnok támadónak harmadik NB II-es bajnokiján a múlt vasárnapi volt az első másodosztályú gólja.

- Desits Szilárd többek között azzal az utasítással küldött pályára, hogy próbáljak minél többet megtenni a csapatért, próbáljak minél több támadást sikeresen befejezni – ez szerencsére sikerült is és csapatmunkával sikerült nyernünk – mondta a nagykanizsai születésű, az Illés Akadémián nevelkedett, 184 cm magas Tóth-Gábor Kristóf. – A gólom? Szögletvariácó volt, megvolt, hogy kinek hová kell érkeznie – sikerült jól végrehajtanunk az edzéseken begyakoroltakat és gólt szereztünk. Ami a meccset illeti, nem volt rossz csapat a Vác, készültünk belőle, elterveztük, hogy hol akarjuk, hol lehet feltörni őket. Az első félidőben ugyan mi domináltunk, de nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szerettük volna. A második játékrészben viszont sikerült felőrölnünk ellenfelünket. Nagyon fontos három pontot szereztünk, ami lökést kell, hogy adjon a csapatnak. Így kell menni előre, tovább.

 

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink