Szombathelyi Haladás


Nézze meg, hogy ünnepelték Királyt, Guzmicsot és Fehért a Haladásnál

A Haladás kedd délutáni tréningje előtt a klub köszöntötte az Európa-bajnokságról hazatért Király Gábort, Guzmics Richárdot és Fehér Józsefet.

Ünnepélyes pillanatok előzték meg a Szombathelyi Swietelsky-Haladás NB I-es labdarúgócsapatának kedd délutáni edzését. A tréning előtt meglátogatta csapattársait Király Gábor, a zöld-fehérek franciaországi Eb-hőse és hazaérkezett Fehér József, a Haladás és a válogatott fizioterapeutája is. De ott volt az Illés Akadémián a pályafutását a Rohonci úton kezdő, a lengyel Wisla Krakow alkalmazásában álló védő, az Európa-bajnokságon szintén kiválóan teljesítő Guzmics Richárd is.

Hármukat meglepetésként a Haladás labdarúgói, edzői stábja, tulajdonosai, vezetői köszöntötték. A játékosok díszsorfalat álltak a betoppanó Királynak, Guzmicsnak, Fehérnek, és szűnni nem akaró vastapssal köszöntötték őket. Az ünnepeltek egyedi feliratú tortákat, italokat és bögréket kaptak ajándékba.

Mindhármukat köszöntötte Halmosi Péter, a szombathelyiek csapatkapitánya, Illés Béla többségi tulajdonos, sportigazgató, Tóth Miklós ügyvezető igazgató és Mészöly Géza vezetőedző. Elmondták: nagyon büszkék a magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményére, eredményeire, amelyet a belgáktól elszenvedett vereség sem árnyékolt be. Hangsúlyozták: különösen örülnek Király és Guzmics parádés játékának.

További hírek

Megtekintés
Egygólos vereség

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás Viktória 1-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában
0 0 0 2023.03.26. 18:00
Megtekintés
Felcsúton a Haladás Viktória

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 15. fordulójában vasárnap 15.45-kor (Tv: M4 Sport, online: m4sport.hu) a Pancho Arénában a Haladás Viktória a Puskás Akadémia vendége lesz.
1 0 0 2023.03.24. 14:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink