Szombathelyi Haladás


Döntetlen az ősi rivális ellen


2019.07.28. 16:00
haladas.hu

Összecsapott egymássak a ZTE és a Haladás öregfiúkcsapata.

A Zete Fieszta elnevezésű rendezvényen összecsapott a ZTE és a Haladás öregfiúk labdarúgó-együttese is. A szombathelyieknél Hegedüs Péter, Németh Gábor, Balassa Péter, Kovács Zsolt, Iszak Gábor, Seper Ákos, Sipos Norbert, Orosz Márton, Varga Attila, Horváth Róber, Harkai Dánie, Bonchis Liviu, Lengyel Miklós, Vidóczi József, ifj. Németh Lajos lépett pályára, a vezetőkTörök Péter, Sebestyén Péter, Horváth Árpád és Király Ferenc voltak. A mérkőzés 1-1-es döntetlenre végződött, a vasiak gólját Vidóczi beadásából Varga Attila fejelte.

Érdekesség, hogy az ezt követő ZTE és az arab emírségkbeli al-Ittihad Kalba mérkőzéséből a heves eső és jégeső miatt csak egy félidőt tudtak lejátszani. Ekkor a zalaiak 2-1-re vezettek, a vendégek gólját Dzsudzsák Balázs jegyezte, míg a hazaiak első találatát az ősszel még Szombathelyen futballozó Grumics lőtte.

További hírek

Megtekintés
Idegenbeli bravúr

A női labdarúgó NB I. 7. fordulójában a Haladás-Viktória bravúros győzelmet aratott a forduló előtt még éllovas MTK otthonában.
0 0 0 2019.10.20. 22:30
Megtekintés
Vezetés után vereség

A labdarúgó NB II. 13. fordulójában a Szombathelyi Haladás gólnélküli félidőt követően 3-2-re kikapott a Vasastól. A hazai csapat két véleményes büntetőt is kapott.
0 0 0 2019.10.20. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink