Szombathelyi Haladás


Hatvan percig remekül helytálltunk


2019.07.03. 21:00
haladas.hu

Felkészülési mérkőzésen a Szombathelyi Haladás 2-0-ra kikapott a Puskás Akadémia otthonában.

Puskás Akadémia-Szombathelyi Haladás 2-0 (0-0). – Felcsút, felkészülési labdarúgó-mérkőzés.

Haladás: Rózsa – Habovda, Jagodics, Németh Milán, Bosnjak (Jancsó, 46.) – Holdampf, Kiss B., Németh Márió, Tóth-Gábor K. – Gaál, Pinte (Medgyes, 46.. A 60. percben pályára lépett: Gyurján, Tóth D., Kovalovszki, Füleki, Tóth Martin, Petró, Illés, Nyári. A 75. percben: Doktorics, Szekér.

A Haladásban Tamás László combizomhúzódása miatt nem játszhatott. Mindkét csapat harcosan kezdte a találkozót, a 6. percben Németh Milán mentett nagyot. A 13. percben Gaál labdáját Pinte vette át a tizenhatoson belül, amikor buktatták. A játékvezető azonban a tizenhatos vonaláról szabadrúgást végeztetett el, amit Németh Márió a sorfalba lőtt. A 15. percben egy jobb oldali szabadrúgás után Jagodics éppen csak lemaradt a beívelt labdáról. A 33. percben Tóth-Gábor Kristóf két védőt is kicselezett, kicsit kisodródva hét méterről a jobb kapufa mellé helyezett. Három perc múlva Pinte lépett meg, lefutotta védőjét, beadását Németh Márió 11 méterről nem sokkal lőtte a bal kapufa mellé. Az első félidőben nem lehetett eldönteni, melyik csapat készül az NB I-re ls melyik az NB II-re.

Szünet után az 53. percben Rózsára vezette rá egy felcsúti játékos a labdát, de a kapus bravúrral hárított. A 60. percben szinte teljes sort cserélt a Haladás, ezután kissé visszaeset a vasi együttes játéka. A 68. percben a vendégek saját térfelükön elpasszoltak egy labdát, az ausztrál Golgol kilépett és kilenc méterről a bal sarokba lőtt (1-0). Hét perc múlva ismét eladták a labdát  a vasiak, ezúttal is Golgol lógott meg és 14 méterről a jobb sarokba lőtt (2-0). Ezt követően mezőnyjáték folyt, komoly helyzet egyik kapu előtt sem alakult ki.  Jók: Habovda, Kiss B., Németh Márió, Jancsó.

                                                        Jancsó András jól futballozott

Desits Szilárd: - Egy órán keresztül egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak, pozitívum, hogy nem kaptunk gólt, negatívum, hogy kihagytuk helyzeteinket. A sorcsere után kijött a két csapat közti tudásbeli különbség, a felcsútiak maximálisan kihasználták hibáinkat.

A mieink legközelebb pénteken 18 órakor az ausztriai Söchauban az orosz Krasznodar II. ellen lépnek pályára.

További hírek

Megtekintés
Megvásárolhatóak a tavaszi bérletek!

Január 20-tól, azaz hétfőtől kaphatóak a tavaszi szezonra szóló Haladás- bérletek.
0 0 0 2020.01.19. 20:00
Megtekintés
Fotókon az edzőmeccs

Sok-sok kép a csütörtöki Tiszakácske-Szombathelyi Haladás találkozóról.
0 24 0 2020.01.17. 11:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink