Szombathelyi Haladás


Nyári és Halmai a Vidivel készül


2019.06.16. 16:00
haladas.hu

 A Haladás NB II-es csapatának játékosa, Nyári Patrik és Halmai Ádám a bajnoki ezüstérmes MOL Vidi FC-vel készül Ausztriában.

 A nemzetközi kupákban érdekelt együttesek – FTC, MOL Vidi FC, Debrecen, Budapest Honvéd – már megkezdték a felkészülést a bajnokságra, illetve az Bajnokok Ligája és az Európa-liga selejtezőire. Az ausztriai Bad Radkersburgban tréningező székesfehérvériakkal edz a Szombathelyi Haladás két fiatal középpályása, Nyári Patrik és Halmai Ádám. Noha mindkét játékost élő szerződés köt a vasiakhoz, a  klub engedélyével a piros-kékekkel készülnek.

A 18 esztendős Nyári a tavasszal két NB I-es mérkőzésen – a Kisvárda és a Mezőkövesd ellen – kezdőként lépett pályára, gólt nem szerzett. Nyári emellett az Illés-Haladás U19-es csapatának meghatározó futballistája volt és korosztályos válogatott.

A 17 éves, U18-as válogatott  Halmai Ádám az NB I-ben nem kapott lehetőséget, az Illés-Haladás U19-es gárdájának játékosa. 
 

További hírek

Megtekintés
Sérülések után

Schimmer Szabolcs játéka kérdéses, Rózsa Dániel és Medgyes Zoltán már edz, Németh Márió rehabilitációját végzi.
0 0 0 2020.02.26. 17:05
Megtekintés
Szurkoljuk ki a győzelmet!

Már megvásárolhatóak a belépők a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Dorogi FC Merkantil Bank Liga-mérkőzésre.
0 0 0 2020.02.26. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink