Szombathelyi Haladás


A portugál gólja


2019.02.18. 12:38
Pum András

Rui Pedro a vereség miatt nem tudott felhőtlenül örülni első, Szombathelyi Haladásban szerzett találatának.

A télen a Ferencvárostól fél évre kölcsönvett Rui Pedro ugyan az utolsó törökországi edzőmérkőzésen, a román Voluntari  (2-1) ellen betalált, első bajnoki góljára idáig várni kellett. Nos, a 30 éves portugál középpályás szombaton a Mezőkövesd ellen egy szép akció után megszerezte első bajnoki gólját a Szombathelyi Haladásban. Sajnos, a gól nem ért pontot, pontokat.

- Természetesen nem teljes az örömöm, hiszen nem tudtuk megnyerni a találkozót - mondta Rui Pedro. - A gólomnak persze azért örülök, de mondom: ez nem sokat ér a három pont nélkül. Pedig nem indult rosszul számunkra a találkozó, az első gólig, sőt még utána egy darabig jól futballoztunk. Ám aztán a semmiből két könnyű gólt kaptunk, innentől kezdve pedig megváltozott a játék képe. A vendégek beálltak védekezni, mi pedig nem tudtuk feltörni a reteszt, igaz, a helyzeteink azért így is megvoltak, de ezeket nem tudtuk kihasználni. Ami a folytatást illeti, nehéz helyzetben vagyunk, de megyünk tovább. Nem nézünk túlságosan előre, mindig csak a következő meccsre fókuszálunk - azt akarjuk megnyerni. Tudjuk, hogy a Vidi ellen idegenben ez nagyon nehéz lesz, de nincs más választásunk.

                        Rui Pedro góljával szereztünk vezetést. Fotó: Dömötör Csaba/Nemzeti Sport

További hírek

Megtekintés
Válogatott vendégek a Haladás Stadionban

Női labdarúgó-Európa-bajnoki selejtező mérkőzésen a magyar válogatott kedden 20 órakor (M4 Sport) a Haladás Stadionban Lettországot fogadja.
0 0 0 2019.11.11. 21:40
Megtekintés
Idegenben nyertek az U14-esek

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok legutóbbi fordulóiban az Illés-Haladás U14-es csapata az MTK vendégeként győzött.
0 0 0 2019.11.11. 19:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink