Szombathelyi Haladás


Haladás-szurkoló gulyása a Nou Camp-ban


2019.01.21. 10:00
Pum András

Nagy megtiszteltetés érte a katalán fővárosban éttermet üzemeltető Büki Pétert. A vasárnap esti Barcelona-futballmeccsen éttermük főzte az elnöki páholyban a gulyást.

A szombathelyi származású, óriási Haladás-szurkoló Büki Péter, valamint párja, Erika hosszú évek óta üzemelteti Barcelonában a Futballárium nevű éttermet. A híres Nou Camp-stadion tőszomszédságában megbújó étterem roppant népszerű. Olyannyira, hogy többek között a Barcelona elnökségi tagja, Pau Villanova is rendszeresen megfordul itt.

– Csütörtökön hívott Villanova úr, hogy lenne egy megbízása számunkra – mondta Büki Péter. – A vasárnap esti Barcelona–Leganes futballmeccsre az elnöki páholyba 200 fő részére rendelt gulyást. Amikor korábban nálunk járt, olyannyira ízlett neki a magyar specialitás, hogy úgy döntött, az elnöki páholy vendégeivel is megkóstoltatja. Így a legelőkelőbb vendégek számára fenntartott páholyban szakácsommal ketten főzzük a gulyást. Mivel meccsnapokon a legnagyobb a sürgés-forgás az éttermünkben, így párom Erika nem tudott jönni, ő a Futballáriumban tartotta a frontot.

További hírek

Megtekintés
Bosnjak: részleges bokaszalag-szakadás

A Szombathelyi Haladás egyszeres válogatott védője két-három hétig nem edzhet.
0 0 0 2019.12.05. 19:30
Megtekintés
Három szombathelyi győzelem

Az I. osztályú utánpótlás labdarúgó-bajnokságok idei utolsó fordulójában az Illés Akadémia-Haladás U14-es és U15-ös és U16-os csapata is nyerni tudott. Az U17-es döntetlent játszott, az U19-es viszont kikapott.
0 0 0 2019.12.05. 19:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink