Szombathelyi Haladás


Komoly volt, mint a vakbélgyulladás


2016.08.29. 20:55
Pum András

Több hete hiányzik a Haladás kezdőcsapatából a vakbélműtéten átesett Jagodics Márk. A belső védő a héten már kocog, a jövő szombati Videoton elleni bajnokin akár már kerettag is lehet.

Utoljára július 30-án, a Budapest Honvéd (1-1) ellen lépett pályára a Szombathelyi Swietelsky-Haladás belső védője, Jagodics Márk. A 24 éves futballistát a 4. fordulóban, az MTK elleni idegenbeli mérkőzést megelőzően vakbélgyulladással megműtötték. Jagodics reméli, jövő héten már társaival együtt készülhet.

- Augusztus 6-án, egy szombati napon műtöttek meg – emlékezett vissza Jagodics Márk. – Előtte csütörtök éjszaka arra ébredtem, hogy iszonyúan görcsöl a hasam, de hiába vettem be gyógyszereket, reggelre még rosszabbul lettem.  Bementem a kórházban, de sok-sok vizsgálat, vérvétel után hazaküldtek, mondván, ha rosszabbul lennék, menjek vissza. Délután már alig bírtam felkelni, úgyhogy ismét irány a kórház, ahol kiderült, vakbélgyulladásom van. Éjszakára bent is fogtak, majd szombat délben megműtöttek. Sosem hittem, hogy ennyire komoly és fájdalmas ez a betegség. Az első pár napot az ellenségeimnek sem kívánom, borzasztóan éreztem magam. Nem tudtam felkelni az ágyból, arra is vigyáznom kellett, ne köhögjek. Hétfőn délelőtt hazaengedtek, két hét teljes pihenőt és diétát rendelt el az orvos. Ez sem volt éppen könnyű időszak. Múlt héten kezdhettem el a vízi rehabilitációt, hétvége felé pedig már biciklizhettem. Hétfőn pedig már kocoghattam, igaz, egyelőre nagyon óvatosan, nehogy az erőlködéstől kijöjjön a sérvem. Szóval még nem vagyok rendben, néha vannak fájdalmaim, és elég sokat is fogytam. Ha minden jól megy, jövő héten már komolyabb terhelést is kaphatok, optimális esetben a Videoton-meccsen már kerettag lehetek. De mondom, sokat leadtam és sokat kihagytam, idő kell, mire utolérem magam.

- Hogy mennyire lesz nehéz dolgom visszakerülni a csapatba? Természetesen örülök, hogy jól megy a fiúknak, nyilván sajnálom, hogy kimaradtam a győzelmekből. - fogalmazott Jagodics. -  Ami a konkurenciát illeti, Hegedűs János jól teljesít, ugyanakkor én az előző szezonban tettem le valamit az asztalra. Mindenesetre mindkettőnket ösztönöz és az csak a csapat hasznára válik, ha versenyhelyzet van.

További hírek

Megtekintés
Rangadót vív a Szombathelyi Haladás II.

A Szombathelyi Haladás II. vasárnap 17 órai kezdéssel a Király SE-t fogadja az Illés Akadémián.
0 0 0 2023.09.23. 11:50
Megtekintés
Zöld-fehér összecsapás

A Merkantil Bank Liga 8. fordulőjában vasárnap 19.45-kor (Tv: M4 Sport) a Szombathelyi Haladás az ETO FC Győr otthonában lép pályára.
0 1 0 2023.09.22. 10:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink