Szombathelyi Haladás


Habodva bízik új edzőnkben


2018.09.27. 21:00
haladas.hu

A Szombathelyi Haladás jobb oldali védője a legutóbbi bajnokságban a Horváth Ferenc irányította Balmazújvárosban futballozott.

Ukrán védőnk, a Michal Hipp edzősködése alatt bal oldali védőként, jobb és bal oldali középpályásként is szereplő - eredendően jobbhátvéd - Jurij Habovda - Tamás Lászlóval egyetemben - az NB I-ben, Balmazújvárosban Horváth Ferenc játékosa volt.

                                   Habodva a legutóbbi bajnokságban Horváth Ferenc játékosa volt

- Egy évig dolgoztam együtt Horváth Ferenccel, kizárólag jókat mondhatok róla – tudtuk meg a 29 esztendős Habovdától. – Nagyon intelligens, rátermett, jó edző, aki pontosan tudja, mi szükséges ahhoz, hogy egy csapat eredményes legyen, s tudja, mit akar viszontlátni a pályán. Kedvelem a mentalitását, a karakterét, a stílusát. Hiszem, hogy vele az eddigieknél jobb eredményeket érünk el és megindulunk felfelé a táblázaton.

 

További hírek

Megtekintés
Bajnok a Haladás II.!

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 27. fordulójában az éllovas Szombathelyi Haladás II. 1-0-ra nyert Celldömölkön, így megszerezte a bajnoki címet.
0 0 0 2024.05.08. 13:00
Megtekintés
Összeállt a Haladás szezonzáró stábja

A Klub Vezetősége azonnal megtette a szükséges lépéseket, hogy a Vasas elleni mérkőzésre megfelelően tudjon készülni a csapat.
0 0 0 2024.05.07. 15:05

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink