Szombathelyi Haladás


Fegyelmi eljárást kértünk Karan ellen


2018.04.10. 13:50
haladas.hu

Klubunk hivatalosan kezdeményezte az MLSZ Fegyelmi Bizottságánál, hogy fegyelmi eljárást rendeljen el a Rabusicot hátulról lerúgó diósgyőri védő ellen.

Mint arról beszámoltunk, a szombati Diósgyőri VTK-Haladás (1-2) bajnoki mérkőzésen a hazaiak védője, a szerb Dejan Karan belépője nyomán télen igazolt csatárunk, a cseh Michael Rabusic sípcsonttörést szenvedett. Három hétig gipsz, újabb három hétig rögzítókötést visel támadónk - tehát minden bizonnyal számára befejeződött a bajnokság. 

Nos, klubunk hétfőn hivatalosan kérte az MLSZ Fegyelmi Bizottságát, hogy fegyelmi eljárást kezdeményezzen Dejan Karan ellen. A Fegyelmi Bizottság várhatóan kedd délután ül össze.

A szombati bajnoki után egyébként a hazaiak vezetőedzője, Bódog Tamás roppant sportszerűen elnézést kért a sérülésért Michal Hipptől. Dejan Karan viszont nem jelentkezett sem Rabusicnál, sem klubunknál...

További hírek

Megtekintés
Fotókon a budafoki győzelmünk

Sok-sok kép a Budafok-Haladás (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésről.
0 17 0 2023.10.03. 13:00
Megtekintés
Jegyelővétel a Haladás-Szeged bajnokira

Már kaphatóak a belépők a vasárnap 17 órakor kezdődő Szombathelyi Haladás-Szeged Csanád-Grosics Akadámia Merkantil Bank Liga-mérkőzésre.
0 2 0 2023.10.03. 09:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink