Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Így látta a mérkőzést Tóth László és Michal Hipp


2018.03.10. 22:00
haladas.hu

A Mezőkövesd-Zsóry-Szombathelyi Swietelsky-Haladás (2-1) találkozót értékelte a két szakember.

Tóth László: - Nagyon kiélezett párharc volt. Látszik, hogy kielemezték egymást a csapatok. Ezt a stílust igazán bátor 11 játékossal lehet játszani. A szakmai stáb munkáját is igazolja, hogy mennyire sikerült felkészíteni a csapatot a mai találkozóra. Rengeteg jó játékosa van a Szombathelynek, de lehet hogy túlbiztosították, de ez sülhetett volna el jól is. Örülök annak, hogy a mi stílusunk és játékunk sült el jobban.

Michael Hipp: - Ma egy kiegyenlített mérkőzést játszottunk. A helyzetkihasználásban a hazaiak eredményesebbek voltak. A mérkőzés előtt tudtuk, hogy jó passzban vannak a hazaiak és egy nagyon nehéz mérkőzés lesz. Megpróbáltuk a mezőkövesdiek játékát semlegesíteni. Az első félidőben pontrúgásokkal veszélyeztettek a csapatok. A folytatást aktívan kezdtük, és ugye ott volt Kovács Lóránt helyzete, melyet nem értékesített. A hazaiak jobb lhelyzetkihasználása döntött ezen a mérkőzésen

További hírek

Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50
Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink