Szombathelyi Haladás


Bérletes vagy?Vásárolj olcsóbban a megújult Intersportban


2017.03.21. 21:20
haladas.hu

A Haladás-bérlettel rendelkező szurkolók a hónap második péntek-szombat-vasárnapján 20% kedvezménnyel vásárolhatnak a megújult Intersport Áruházban.

A 2008-as nyitás után most egy teljes átalakításon esett át az üzlet, hiszen a padló felújításra került, a világítást LED-re cserélték és a túra részen gyönyörű fenyő bútorzat került beépítésre. A felújított próbafülkék is a látogatók kényelmét szolgálják. Nagyobb helyet kaptak a divat termékek - a Tom Tailor és a Heavy Tools. A legújabb KTM és Genesis kerékpárok tágasabb helyen, nagyobb választékkal vannak jelen az üzletben. Gyermekrészlegen új márkák jelentek meg, a korábbi sikertermékek pedig új, 2017-es kollekciókkal bővültek! Görkorcsolyák, gördeszkák, rollerek széles választéka várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

                                                                                              Fotók: Dreiszker Anikó

Továbbra is megéri Hali-bérletet venni!

A megújult szombathelyi Intersport Áruházban a fél éves, vagy éves soproni bérlettel rendelkező Haladás-szurkolók minden hónap második hétvégéjén – egészen pontosan pénteken, szombaton és vasárnap – az akciós termékek kivételével valamennyi terméket 20% kedvezménnyel megvásárolhatnak. Fontos tudni, hogy a vásárlásnál a bérlet tulajdonosának ott kell lennie és valamilyen okmánnyal igazolnia, hogy övé a bérlet.

A Szombathely Centerben található Intersport munkatársai szeretettel várják az érdeklődőket, vásárlókat.

 

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink