Szombathelyi Haladás


Vereség a Videotontól


2017.02.11. 14:00
haladas.hu

Utolsó téli felkészülési mérkőzésén a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0-ra kikapott a Videotontól.

Videoton FC - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 1-0 (1-0). - Felcsút, felkészülési labdarúgó-mérkőzés, zárt kapuk mögött, vezette: Németh Á.

Videoton: Horváth - Sejben (Lencsés, 46.), Varga B., Fejes, Szolnoki - Bódi, Pölöskei, Simon, Kovács - Barczi, Géresi. Edző: Henning Berg

Haladás: Gyurján – Polgár (Schimmer, 75.), Wils, Devecseri (Kovács, 75.), Bosnjak (Hídvégi, 75.) – Jagodics (Jancsó, 75.), Iszlai (Overgoor, 75.) – Mészáros (Tóth M., 60.), Rácz, Halmosi (Calvente, 60.) – Williams (Gajdos, 60.). Edző: Mészöly Géza.

Kicsit álmosan kezdett a Haladás, az ötödik percben Bódi kapott labdát, majd 14 méterről a bal felső sarokba bombázott (1-0). Rákapcsolt a szombathelyi együttes, nagy küzdelem folyt a pályán. A 15. percben Halmosi 20 méteres lövése megpattant egy védőn, Williams rácsapott, de hét méterről nem találta el jól a labdát, így odalett a helyzet. A 28. percben Mészáros remek jobb oldali beadásáról lemaradtak a belsők. A 29. percben egy szöglet után lepattanó labdát Williams 16 méterről a bal sarok irányába lőtt – Horváth azonban óriásit védett. A félidő hátralévő részében jobbára a két tizenhatos között folyt a játék.

Szünet után a vasiak kezdtek jobban, Rácz és Williams folyamatosan tartotta tűz alatt a Videoton kapuját. A 64. percben Rácz szögletét Devecseri hat méterről, nagy helyzetből melléfejelte. Ismét kiegyenlítetté vált a találkozó, az utolsó hét-nyolc percben a hazaiak ki sem jöttek kapujuk elől, de gól már nem született.

Noha a szombathelyieknek több lehetőségük is akadt a gólszerzésre, nem tudták feltenni az i-re a pontot.

Gólszerző: Bódi (4.).

                                                                            Fotó: vidi.hu

További részletek hamarosan!

További hírek

Megtekintés
Távoli túrák: Kisvárda, Debrecen

Az MLSZ kihirdette a labdarúgó NB I 29. és 30. fordulójának pontos programját és televíziós közvetítéseit. A Haladás ezúttal sem került tévéképernyőre.
0 0 0 2019.03.21. 15:00
Megtekintés
Hivatalos: három meccsre tiltották el Királyt

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága három bajnoki mérkőzésre eltiltotta az FTC (0-2) ellen kiállított Király Gábort.
0 0 0 2019.03.20. 19:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink