Szombathelyi Haladás


Radó András nem jön a Haladásba


2017.02.09. 15:30
Pum András

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás által kiszemelt FTC-támadót, Radó Andrást nem engedi el a fővárosi klub, ugyanakkor az FC Sion játékosa, Mervó Bence még befuthat a vasi megyeszékelyre.

Egyelőre nem tudni, kivel pótolhatja a Vasashoz igazolt, ősszel hét találatot szerző, őszi gólkirály Gaál Bálintot a Haladás. Habár a télen érkezett 18 éves nigériai Funsho Bamgboye, valamint a 24 esztendős, Felcsútról szerződtetett Gajdos Zsolt is támadó – sőt, a Debrecentől kölcsönvett Mészáros Karol is feltalálja magát a kapu előtt - Mészöly Géza nem titkolja: még egy vérbeli, azonnal bevethető befejező csatárra szüksége van. Gyakorlatilag már csak egyesélyes a játszma: a ferencvárosi Radó Andrást ugyanis nem engedi el az FTC, a korábbi Hali-játékosra szüksége van Thomas Doll vezetőedzőnek. Így a svájci FC Sion csatára, az ősszel a lengyel Slask Wroclawban kölcsönben futballozó Mervó Bencére maradt a kalapban.

- Amikor Radó elutazott a Fradi spanyolországi edzőtáborába, már sejtettem, kevés esély maradt, hogy tavasszal Szombathelyen futballozzon - jelezte Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. - A Ferencváros ma jelezte, hogy szüksége van a játékosra. Pedig őt egyből a csapatba tehettem volna, nem kellett volna a beépítésével bajlódni, ismerte a közeget, a játékostársakat. Mindenesetre Mervó Bence még képben van, de a helyzetet nehezíti, hogy a Sionnal és a Slask Wroclawwal is meg kell egyezni.

                                 Radó tavasszal marad a Ferencvárosban. Fotó: vaol.hu/Unger Tamás

- Ami az osztrák próbajátékost, Daniel Beichlert illeti, mellette szól, hogy rutinos, sok csatát megélt futballista, viszont nincs túl jó fizikai állapotban, és olyan nagyon gólérzékenynek sem bizonyult az U19-es csapat edzőmeccsén és a tréningeken - folytatta Mészöly. -  Egy biztos: pénteken még velünk készül, a szombati, felcsúti edzőmérkőzésre viszont nem jön velünk. Ez nem azt jelenti, hogy végleg lemondtunk róla, meglátjuk, hogy alakulnak a dolgaink.

 

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink