Szombathelyi Haladás


Hétközi meccs a női NB I.-ben


2024.04.16. 13:50
PA

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójából elhalasztott mérkőzésén szerdán 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Kész-St. Mihály-Szegedet fogadja.

Hétközi, elmaradt mérkőzést vív a Haladás Viktória: a 19 ponttal a 7. helyen álló zöld-fehérek 16 órakor a 14 ponttal a 10. helyen tanyázó szegedieket fogadják. A vasiak az elmúlt hétvégén 6-0-ra kikaptak az éllovas FTC-től, míg a Szeged hazai pályán 2-0-ra verte a Szekszárdot. Az alföldiek keretében több délszláv légiós is található, így a kapus Krstovic, valamint a mezőnyjátékosok közül Trbojevic, a hét találattal házi gólkirály Knezevic, aztán Malesevic, Micic. Jovanovic.

– Az első négy helyezett csapat és a többi együttes most már amolyan külön bajnokságot vív, így létkérdés, hogy utóbbi gárdák ellen jól szerepeljünk – mondta Markó Edina, a Haladás Viktória vezetőedzője. – Ami a szegedieket illeti, játékosállományuk, valós tudásuk alapján több van bennük – minőségi légiósokat is foglalkoztatnak. Nehéz mérkőzésre számítok, de hazai pályán szeretnénk begyűjteni mindhárom pontot. Sérültjeink továbbra sem épültek fel, ráadásul tanulmányi elfoglaltsága miatt Németh Adélra sem számíthato

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink