Szombathelyi Haladás


Vezetőedzőnk értékelése


2024.04.16. 11:00
haladas.hu

Peches vereséget szenvedett Szegeden a Szombathelyi Haladás: a vasiak a sokáig vezettek és a 89. percben is még 1-1 volt az eredmény, ám végül 2-1-re a hazaiak nyertek. A zöld-fehérek vezetőedzője, Aleksandar Jovic szerint jó meccset vívtak a csapatok.

– Intenzív, jó iramú mérkőzést láthattak a nézők, sok gólhelyzettel – mondta Aleksandar Jovic. – Az első félidőben és a második játékrész első negyedórájában mi irányítottuk a játékot. Sőt, a második félidőben, 1-0-ás vezetésünknél még volt két nagy gólszerzési lehetőségünk is. Sajnos nem sikerült megszereznünk a második találatot – pedig akkor könnyen lehet, hogy másként alakult volna a meccs. A hazaiak idővel elkezdtek veszélyesebben futballozni, nyomást helyeztek ránk. Sajnos – sérülések miatt – kényszerű cseréket kellett végrehajtanom. A szegediek is cseréltek, viszont az ő játékosaik jól szálltak be a meccsbe, minőségi változtatások voltak. Összességében szerintem egy pontot megérdemeltünk volna, le a kalappal a fiúk előtt, az utolsó percig harcoltak. 

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink