Szombathelyi Haladás


A Budafokot fogadjuk


2024.04.05. 11:00
PA

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 27. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Budafoki MTE-t látja vendégül.

A Budafok 30 ponttal a 13. helyen áll a bajnoki tabellán – három hellyel és négy ponttal a Szombathelyi Haladás mögött. A dél-budai csapat Erős Gáborral a kispadon kezdte a bajnokságot, majd a BVSC-Zugló elleni idegenbeli 2-1-es vereség után február 21-én szerződést bontottak Erőssel és a korábban Szombathelyen is dolgozó Dajka Lászlót nevezték ki vezetőedzőnek. Dajkával két-két győzelem és vereség és egy döntetlen a piros-feketék mérlege, múlt vasárnap a Budafok 1-0-ra legyőzte a Budapest Honvédot. A budafoki együttesben futballozik a korábbi Haladás-játékos, Németh Márió és Horváth Olivér is. Rajtuk kívül NB I.-es múlttal rendelkezik többek között Fótyik Dominik, Szerető Krisztofer, Lorentz Márton, Kovács Dávid és Zsóri Dániel is. A budafokiak legeredményesebb játékosa Vasvári Zoltán hat találattal. 

                         A vasiak középpályása, Szakály Attila eltiltása után a Soroksár ellen visszatérhet

Ősszel a Haladás Doktorics Áron góljával 1-0-ra nyert Budafokon.

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink