Szombathelyi Haladás


Vereség a Puskás Akadémia ellen


2024.03.30. 21:00
PA

A női labdarúgó nB I. 17. fordulójában a Haladás Viktória 4-0-ra kikapott a Puskás Akadémia vendégeként.

Puskás Akadémia–Haladás Viktória 4-0 (3-0). Felcsút, 150 néző, női NB I.-es labdarúgó-mérkőzés, vezette: Alafi.

Puskás Akadémia: Dannback – Harmat (Szarvas, 58.), Pécsi (Mayer, 46.), Szemán-Tóth, Staier – Tamók (Zán-Fábián, 68.), Surautsava (Grünberg, 81.), Helmeczi, Nagy K. – Tuza, Sinka. Edző: Halászi Kinga.

Haladás Viktória: Dobó-Nagy – Németh A. (Nagy D., 46.), Balogh, Pintér, Csáki – Németh M., Csizmadia (Feketevízi, 46.), Urbán, Kovács V., Varró (Gravencz, 64.) – Szil (Kránicz, 64.). Edző: Markó Edina.

Gólszerzők: Nagy L. (9.), Surautsava (19.), Tuza (31.), Zán-Fábián (88.).

A vasiaktól sérülés miatt Vladulescu, Nagypál, Sweatman, Kováts, Kiss-Lantos és Novák hiányzott.

Jól kezdték a mérkőzést a vendégek, több ígéretes akciót is vezettek, mégis a felcsútiak szereztek vezetést. A hazaiak hamarosan megduplázták előnyüket, szűk húsz perc elteltével 2-0-ra vezettek a Fejér megyeiek. A vendégek nem adták fel, de akcióiknál az utolsó passzok nem sikerültek. A hazaiak pedig a 31. percben már harmadik találatukat szerezték. Szünet után kiegyenlítetté vált a meccs, a vasiaknál Feketevízi egy szép kontra után az oldahálóba lőtt. A lefújás előtt Zán-Fábián cselezte át magát lendületből a védőkön és beállította a 4-0-ás végeredményt.

A hazaiak jobban futballoztak, de négy gól különbség nem volt a csapatok között.

Markó Edina: – Jól kezdtük a mérkőzést, nem volt bent a meccsben, hogy ellenfelünk húsz perc után már 2-0-ra vezet. Demoralizáló gólokat kaptunk, a harmadik találat pedig már ennek volt köszönhető. A szünetben megpróbáltam felrázni a lányokat és azt kértem: mutassák meg, hogy ennél többet tudnak. A második félidőben már jó volt a csapatjátékunk, de a Puskás Akadémia az egész meccsen nem tudott taktikailag fölénk kerekedni. Sajnos nem fogtunk ki jó napot, viszont a lányok fegyelmezetten futballoztak. A hazaiak jól használták ki helyzeteiket, megérdemelten nyertek, de a gólkülönbség túlzott.

További eredmények: FTC–Fehérvár FC 6-1, Diósgyőri VTK–MTK 0-2, Szekszárd–Astra 2-3, ETO FC Győr–Kész-St.Mihály–Szeged 8-0, Soroksár–Budaörs 4-1.

További hírek

Megtekintés
Vezetőedzőnk értékelése

Aleksandar Jovic szerint igazságos döntetlent játszottunk Pécsett.
1 0 0 2024.04.29. 20:00
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Marko!

Ma, április 29-én ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás támadója, Kelemen Marko. Boldog Születésnapot kívánunk, Marko!
0 0 0 2024.04.29. 10:50

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink