Szombathelyi Haladás


Rosszul lett, de már jobban van Bajner


2024.03.08. 16:30
Pum András

Magas pulzusa miatt mentő vitte a kórházba a csütörtöki edzésről a Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgócsapatának támadóját, Bajner Bálintot. A 33 éves csatár már jobban van, kiengedték a kórházból – Poszt-Covid szindróma okozhatta a panaszt.

Bajner Bálint a csütörtöki edzésen futás közben érezte, hogy valami nem stimmel, nagyon felment a pulzusa. Megállt, majd mivel mintegy 35-40 percig nem ment vissza a pulzusa a normális értékre, a pályán kapott egy injekciót, majd mentő vitte kórházba. Ott megvizsgálták, de mivel arra már normálissá vált a pulzusa, hamar ki is engedték. 

Mivel korábban hatszor volt covidos – legutoljára tavaly decemberben – feltételezhető, hogy a panaszokat a Poszt-Covid okozhatta. 

További kardiológiai vizsgálatokra is szükség lehet, melyekből kiderülhet, mikor állhat újra edzésbe, de Bajner Bálint egyébként már jobban van.

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink