Szombathelyi Haladás


Mészáros Karol a Haladásban


2017.01.17. 11:30
haladas.hu

A Debreceni VSC 23 esztendős jobb oldali támadó középpályása egy évre kölcsönbe kerül a Szombathelyi Swietelsky-Haladáshoz.

Mozgalmasan telik a téli szünet a Haladásnál. Hegedűs János a Puskás Akadémiához, Gaál Bálint a Vasashoz, Sjoerd Ars a holland másodosztályú Fortuna Sittardhoz szerződött, míg két kölcsönjátékos - Jancsó András (Gyirmót), Devecseri Szilárd (Mezőkövesd) visszatért Szombathelyre és szerződést kapott a próbajátékon szereplő nigériai Funsho Bamgboye is.

Kedden újabb labdarúgót igazoltak a vasiak, mint azt Tóth Miklóstól, a Haladás ügyvezető igazgatójától megtudtuk, a Debrecen 23 esztendős, galántai születésű szlovák-magyar támadója, Mészáros Karol egy évre kölcsönbe jött a zöld-fehérekhez. A 175 cm magas futballista Szlovákiában a Slovan Bratislava, a Zlaté Moravce együttesében szerepelt, Mészáros - fiatal kora ellenére - hazájában 90 bajnokin játszott már. A szlovák U21-es válogatottban 20 alkalommal szerepelt, három gólt szerzett.

Egy éve igazolt a Puskás Akadémiához, ahol mind a 14 bajnokin (kilenc alkalommal kezdőként, ötször csereként) pályára lépett, háromszor volt eredményes. Nyáron került Debrecenbe, négyszer volt kezdő, ötször csere és három Európa-liga meccsen is lehetőséghez jutott az elsősorban jobb oldali támadó középpályás. Eddigi pályafutása során 23 NB I-es meccsen tehát három gólt jegyez. Most egy évre kölcsönben a Haladásban folytatja pályafutását, a vasiaknak opciós vásárlási joguk van a futballista megvásárlására.

A játékos - aki nem számít légiósnak - szerda délelőtt már a vasi megyeszékhelyen edz.

                                                  Mészáros Karol a Haladásban futballozik a jövőben. Fotó: dvsc.hu

További hírek

Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30
Megtekintés
Boldog Születésnapot, Barni!

Ma, április 26-án ünnepli születésnapját a Szombathelyi Haladás csapatkapitánya, Rácz Barnabás. Boldog Születésnapot kívánunk, Barni!
0 0 0 2024.04.26. 12:10

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink