Szombathelyi Haladás


Súlyosan megsérült a Hali hátvédje


2016.07.08. 17:00
Pum András

A 26 éves Jánvári Gáborra legalább féléves kihagyás vár.

Mintha valamiféle átok ülne az utóbbi időben a Szombathelyi Swietelsky-Haladás belső védőin. Tavaly ősszel, majd tavasszal sérülés miatt dőlt ki Fehér Zoltán, őt tavasszal Jagodics Márk követte, majd a szezon végére Stef Wils is megsérült. Hármójuk közül Jagodics és Wils már teljesen rendbejött – most viszont újabb csapás érte a zöld-fehéreket. Az eredetileg bal oldali védő, de kényszerből tavasszal a bal belső védő posztján bevetett, 26 esztendős Jánvári Gábor a Dinamo Moszkva (0-1) ellen térdsérülést szenvedett, minimum fél éve kihagyás vár rá.

- Június 22-én a Dinamo Moszkva ellen szerepeltünk Ausztriában, egy sima ütközés után ahogy talajt értem, éreztem, hogy fáj a térdem – cserét is kértem – mondta Jánvári Gábor, aki ezt követően hazautazott az osztrák edzőtáborból. – A zalaegerszegi MRI-vizsgálat megállapította, hogy a bal térdemben a külső szalagom elszakadt és sérült a keresztszalagom is. Úgy néz ki, hogy még egy izom ínja is elszakadt. Csütörtökön utazok Münchenbe konzultálni az ottani professzorral, aki alaposan megvizsgál, lesz vérvétel is. Július 18-án pedig kés alá fekszem, megműtenek. Addig térdrögzítőt hordok és mankózok, hiszen egyáltalán nem terhelhetem a térdemet. A pontos felépülési idő a műtéttől függ, de legjobb esetben is fél év, tehát az ősszel biztosan nem léphetek pályára.

További hírek

Megtekintés
Megszorongatták az FTC-t

A női labdarúgó NB I. 15. fordulójában a Haladás-Viktória FC változatos meccsen maradt alul az FTC ellen.
0 0 0 2019.03.24. 21:00
Megtekintés
Ivanov kezdő volt a válogatottban

A Szombathelyi Haladás bolgár támadója kezdőként 51 percet játszott a Montenegró elleni Európa-bajnoki selejtező-mérkőzésen.
0 0 0 2019.03.23. 21:20

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink