Szombathelyi Haladás


SAJTÓTÁJÉKOZTATÓ - Mészöly Géza és Henning Berg


2016.12.10. 18:00
haladas.hu

A Haladás és a Videoton vezetőedzője értékelt a két csapat szombat délutáni találkozóját.

Mészöly Géza: - A kispadon Angyal Zsolt 22 évével már rutinosnak számított, a többiek mindössze 16-18 évesek voltak. A bajnokaspiráns, válogatottakkal teletűzdelt Videoton ellen győzelemmel felérő döntetlent értünk el. Egyenlítő gólunk után megleptük a székesfehérváriakat, nekik, de nekünk is voltak helyzeteink. Kis szerencsével tehát nyerhettünk is volna. Különösen a második félidei játékunkra lehet építeni a jövőben. Örülök, hogy Kiss Tamás és Kiss Bence személyében két fiatal játékos debütált az NB I-ben.

Henning Berg: - Győzni jöttünk, ezért csalódott vagyok. A második félidőben szereztünk is egy szabályos gólt. Danko Lazovic megkérdezte a játékvezetőtől: elvégezheti-e a szabadrúgást. A bíró igennel felelt, ám utána Feczesin hiába lőtt a hálóba, ám Vad II. érvénytelenítette a találatot. Az első félidőben jól játszottunk, sok gólszerzési lehetőségünk volt, ekkor eldönthettük volna a meccset. Szünet után a Haladás bátrabban támadott, ekkor nem védekeztünk olyan jól, mint az első játékrészben. A szombathelyiek szabadrúgásból kiegyenlítettek. A végén a hazaiaknak akkor volt helyzetük, amikor kitámadtunk, kockáztattunk és kontrákból veszélyeztettek. Ha az első félidőben belőttük volna helyzeteinket, eldönthettük volna a mérkőzést. 

További hírek

Megtekintés
Borsodi vendégek

A Merkantil Bank labdarúgó NB II. 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a 11. Szombathelyi Haladás a 9. Kolorcity-Kazincbarcika SC csapatát fogadja.
0 0 0 2024.05.03. 12:30
Megtekintés
Jegyelővétel a Kazinbarcika elleni bajnokira

A Merkantil Bank Liga 31. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás a Kolorcity-Kazincbarcika SC-t fogadja. Elővételben már megvásárolhatóak a belépők.
0 1 0 2024.05.02. 12:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink