Szombathelyi Haladás


Magyar Kupa: Érdre utazik a csapat


2016.11.29. 14:00
Pum András

A Magyar Kupa legjobb 16 közé jutásáért szerdán 12 órai kezdettel a Szombathelyi Swietelsky-Haladás az Érdi SVE vendége lesz.

Az Érd 14 győzelemmel és három vereséggel vezeti az NB III. nyugati-csoportját, legutóbb 2-1-re kikapott a Puskás Akadémia II. otthonában. A Pest megyei gárda keretében néhány NB I-es múlttal rendelkező játékos is szerepel, így például Melczer Vilmos vagy Palásthy Norbert. De Érden futballozik a korábban az NB II-es Haladást erősítő Gyurácz Bálint. Az Érd a kupában korábban 6-0-ra nyert Taksonyban, majd a Budaörs ellen 2-2-őt játszott, a hosszabbítás 3-3-al zárult, büntetőkkel 4-1-re győzött az érdi együttes.

– Nem véletlenül vezetik a tabellát az érdiek, széles a taktikai repertoárjuk, veszélyesek a pontrúgásaik és már csak edzőjük, Limperger Zsolt miatt is érdemes figyelni rájuk – mondta Mészöly Géza, a Haladás edzője. – Nehéz találkozóra, de természetesen továbbjutásra számítok. A kezdőcsapatot csak a mérkőzés előtt jelölöm ki. 

A keret. Gyurján, Lévay - kapusok. Schimmer, Polgár, Angyal, Jagodics, Bosnjak, Kovács, Iszlai, Gaál, Tóth M., Overgoor, Rácz, Kiss B., Kiss T., Winkler, Ars - mezőnyjátékosok.

 

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink