Szombathelyi Haladás


Jönnek a gólok is!


2022.08.09. 15:20
PA

Borvető Áron jó játékkal és gólpasszal segítette csapatunkat a Nyíregyháza elleni 1-0-ás győzelemhez.

A nyáron igazolt, 24 éves Borvető Áron előző klubjában, a III. kerületi TVE-ben házi gólkirály volt, csapatunkban pedig a felkészülési mérkőzéseken rugdosta a gólokat. Az eddig eltelt két bajnokin ugyan még nem talált be, de Sényőn, a Nyíregyháza ellen remek gólpasszt adot Molnár Rajmundnak.

- A Nyíregyháza ellen jól kezdtünk, ami nem volt meglepő, hiszen alapból szeretünk dominálni, irányítani  a meccseken - tehát ez az igazi játékunk, ezt kedveljük a legjobban - mondta Borvető Áron. - Megvoltak a helyzeteink és a félidő hajrában sikerült vezetést szerezünk. Csernik Kornéllal játszottunk össze, majd a jobb oldalról az alapvonal közeléből középre lőttem a labdát, ahol remekül érkezett Molnár Rajmund és megszerezte a vezetést. Persze nekem kicsit furcsa volt, hogy ezúttal nem én voltam középen, hiszen alapvetően a kapu előtti beadásokra, labdákra szoktam lecsapni. Beadásoknál egyébként nem is feltétlenül az embert nézem, hanem a területet, ahová belövöm a labdákat és tudom, hogy csatártársamnak érkeznie kell. A második félidőben a Nyíregyháza már többet kockáztatott, de biztosan álltunk a lábunkon és nekünk is voltak megvoltak a lehetőségeink arra, hogy lezárjuk a meccset. Mindig fontos az első győzelem, az, hogy mihamarabb megszerezze egy csapat. Nekünk a második fordulóban sikerült - szerintem ezzel elégedettek lehetünk. 

                                                                Borvető Áron nem könnyű semlegesíteni

- Ahogy az első győzelem, az első gól is fontos?

- Így van, de nem görcsölök azon, hogy mikor szerzem meg első találatomat a Haliban. Ha jól teljesítek, jól érkezek a kapu elé, akkor előbb-utóbb jön a gól, jönnek a gólok. Vasárnap az ETO-t fogadjuk, amely hozzánk hasonlóan átalakult a nyáron, viszont úgy látom, még nem állt össze teljesen a játékuk. Ők is a valódi futballt részesítik előnyben, tehát a kilátogató szurkolók biztosan egy élvezetes meccset láthatnak. Természetesen nyerni akarunk!

További hírek

Megtekintés
Egy pont a Mecsekaljáról

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában a Szombathelyi Haladás 1-1-es döntetlent játszott a Pécsi MFC vendégeként.
0 0 0 2024.04.28. 20:40
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás bajnokit

A pécsi klub élőben közvetíti a 17 órakor kezdődő Pécsi MFC-Szombathelyi Haladás NB II.-es labdarúgó-mérkőzést.
1 0 0 2024.04.28. 15:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink