Szombathelyi Haladás


Megszakítani a rossz szériát


2022.03.12. 22:00
PA

A Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II. 28. fordulójában hétfőn 20 órai kezdettel (Tv: M4 Sport) a Szombathelyi Haladás a Budafoki MTE-t fogadja.

A szombathelyi szurkolók abban bíznak, hogy végre megszakad a sorminta: azaz az idegenbeli pontszerzés vagy győzelem után ezúttal hazai vereség következik. Az ötödik helyen álló zöld-fehérek tavasszal mindhárom szombathelyi bajnokijukat elbukták, míg idegenben egy győzelem és három döntetlen a mérlegük. Legutóbb Tiszakécskén játszottak 1-1-es döntetlent. A 23  ponttal az utolsó előtti, 19. helyen tanyázó dél-budaiak tavasszal egyszer, Dorogon (2-1) nyertek, emellett egy döntetlent jegyeztek és ötször kikaptak. Az előző körben a Kecskemét nyert 3-1-re Budafokon. Pedig Csizmadia Csaba vezetőedző keretében több, jóképességű játékost is találunk, így a korábban a Haladásban futballozó Jagodics Márkot, Kulcsár Kornélt, Romic Danijelt, de Fótyik Dominik, Vaszicsku Gergő, Filkor Attila, Kovács Dávid is letette már névjegyét az NB I.ben – ahonnan a budafokiak az előző szezonban búcsúztak.

A két csapat őszi összecsapását a Haladás Devecseri Szilárd és Szekér Ádám találatával 2-0-ta megnyerte.

Mint arról beszámoltunk, a mérkőzés már védettségi/oltási igazolvány nélkül látogatható. A találkozóra a VIP és a Sky-boxok kivételével valamennyi belépőt 50%-os kedvezménnyel lehet megvásárolni! A bérletesek pedig bérletük felmutatásával a büfékben vendégeink egy pohár sörre vagy üdítőre.

 A stadion jegypénztárai 17 órakor nyitnak.

Németh Szabolccsal a pénteki edzés után beszélgettünk

További hírek

Megtekintés
Pazar hangulatban vereség

A labdarúgó NB II. utolsó előtti, 33.fordulójában a Szombathelyi Haladás 3-1-re kikapott az FC Ajkától.
0 0 0 2024.05.19. 22:00
Megtekintés
Itt nézheted élőben a Szombathelyi Haladás-FC Ajka mérkőzést

A labdarúgó NB II. 33. fordulójában vasárnap 17 órakor a Szombathelyi Haladás az FC Ajkát fogadja. Élőben közvetítjük a bajnoki mérkőzést.
1 0 0 2024.05.18. 17:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink