Szombathelyi Haladás


Egységes a csapat


2016.11.18. 22:30
Pum András

Bosnjak Predrag szerint nincs gond a hangulattal a csapat házatáján, és a zöld-fehérek bepótolnák az MTK ellen elveszített két pontot.

A mieink egyszeres válogatott védője, Bosnjak Predrag és társait alaposan felkészítették a diósgyőriekből a szakmai stáb tagjai. A 31 éves bal oldali védő honlapunknak elmondta: a csapatnál kiváló, családias a hangulat és szeretnének győzelemmel hazatérni az ország keleti feléről.

- Meggyőződésem, kemény, sok párharccal tarkított mérkőzés vár ránk a DVTK ellen – mondta Bosnjak Predrag. – A miskolciak több taktikai hadrendben is futballoztak az utóbbi időben – de mi valamennyi variációjukra felkészültünk. Egy hónapja nyertünk utoljára bajnokit, ám nincs gond a hangulattal, nem mutogatunk egymásra, egységesek vagyunk, mindenki segíti a másikat – tényleg olyanok vagyunk, mint egy nagy család. A fociban ráadásul az a jó, hogy gyorsan lehet javítani: mi erre készülünk.

                       Bosnjak optimista a szombati meccs kapcsán, mellette fia, Ognjen. Fotó: Németh Szabolcs

- Ami a helyszínt illeti, tudjuk milyen hazai pályán is mégiscsak idegenben futballozni, de amikor először Sopronban szerepeltünk, jó pozícióban voltunk. A Diósgyőr viszont most utolsó, így duplán nehéz dolga lesz. Mi minden meccsen nyerni akarunk - így szombaton is erre készülünk - szögezte le Bosnjak.

További hírek

Megtekintés
Képernyőn a Vasas elleni bajnokink

Vasárnap helyett hétfőn este nyolc órakor lépünk pályára az Illovszky Stadionban.
0 0 0 2024.04.25. 13:00
Megtekintés
Összefoglaló a Mosonmagyaróvár elleni bajnokiról

Egy gól, két kiállítás a Szombathelyi Haladás-Credobus Mosonmagyaróvár (0-1) Merkantil Bank Liga-mérkőzésen.
1 0 0 2024.04.24. 14:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink