Szombathelyi Haladás


Lencse: mindig nyerni akarok


2022.01.29. 08:00
Pum András

Télen igazolt támadónk szülővárosa csapata ellen kezdheti meg a gólgyártást.

Kétségtelen: a télen, Gyirmótról igazolt 33 éves támadótól, Lencse Lászlótól várják leginkább a gólokat, gólpasszokat a Hali-szurkolók. A csatár a felkészülési mérkőzéseken egy gólt szerzett, vasárnap Győrött már tétmeccsen is betalálhat. A 13 órakor kezdődő meccs pikantériája, hogy Lencse Győrött született, most is iott él - azaz félig-meddig hazai pályán futballozhat és tehet sokat azért, hogy a mieink győztesen hagyják el a pályát az idénnyitón.

– Nagyon jól érzem magam a Haladásban, általában hamar sikerül beilleszkednem egy csapatba, de itt olyan könnyen befogadtak a srácok, olyan hamar megtaláltuk a közös hangot, mint korábban még sehol sem – fogalmazott Lencse László. – Szóval otthon érzem magam a Haliban, nyilván a pályán azért még szoknom kell a társakat, ki hova teszi a labdát, a beindulásokat, az elmozgásokat.  A taktikával viszont nincs gond, sok helyen játszottam már - szerénytelenség nélkül mondhatom - gyorsan elsajátítom, amit a mester kér a csapattól. Pluszmotivációt jelent a mérkőzésre, hogy Győrben születtem, most is itt élek, úgyhogy számomra különleges lesz a vasárnapi bajnoki. A héten barátaim, ismerőseim közül többen is megállítottak az egyik győri bevásárlóközpontban, az Árkádban, odaszóltak, ment az ilyenkor szokásos froclizás, ugratás a vasárnapi meccs kapcsán. Korábban is játszottam már az ETO ellen, sőt, gólokat is rúgtam, és többször is nyertem aktuális csapatommal a Rába-partiak ellen.

                                                             Lencse László gyorsan beileszkedett a Haladásba

- Hallottam, hogy az utóbbi időben nem sok babér termett a Haladásnak Győrött, nos itt az idő, hogy ez megváltozzon és új időszámítás kezdődjön - folytatta a támadó. - Nem is kérdés, nyerni akarunk a szezonnyitón. Maximalista vagyok, nekem aztán teljesen mindegy, kivel és hol játszunk, sosem gondolkodom döntetlenben, mindig nyerni akarok. Most is egész héten így készültem, hogy elhozzuk a három pontot. Nagyon várom már az első tétmeccsemet Haladás-mezben!

További hírek

Megtekintés
Kislánya született Szakály Attilának

Ma, április 30-án 3080 grammal a szombathelyi Markusovszky kórházban megszületett a Szombathelyi Haladás középpályása Szakály Attila és párja, Varga Evelin kislánya, Elina.
0 0 0 2024.04.30. 14:00
Megtekintés
Ismét nyert a Haladás II.

A Vas vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Szombathelyi Haladás II. két góllal verte a Büköt.
0 0 0 2024.04.30. 13:40

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink