Szombathelyi Haladás


Öt gól a Nagykanizsának


2022.01.15. 14:00
PA

Felkészülési labdarúgó-mérkőzésen a Szombathelyi Haladás 5-0-ra verte az FC Nagykanizsát

Szombathelyi Haladás-FC Nagykanizsa 5-0 (0-0). Szombathely, Illés Akadémia, műfű, zárt kapus felkészülési labdarúgó-mérkőzés, vezette: Gaál Á.
Haladás: Verpecz - Simut, Dezamits (Nagy B., 60.), Csató, Tarján - Csilus, Szekér, Doktorics (Szijjártó, 46.), - Antal (Monori, 54.), Tóth Milán (Tóth-Gábor, 46.), Horváth R. (Doncsecz, 46.). Edző: Németh Szabolcs.

A Haladásban kezdőként szerepelt a román Antal Liviu, a futballista a napokban másfél évre szó szerződést írt alá klubunkkal.

Az NB III. Nyugati-csoportjának tizedik helyén álló Nagyanizsa ellen a Haladás nagy lendülettel kezdett, a játék a vendégek térfelén folyt. A 10. percben Horváth Rajmund lőtt fölé 11 méterről, majd negyedórával később ismét az agilisan játszó csatár veszélyeztetett, lövését a kanizsai kapus védte. Aztán Doktorics balról leadott lövését védte a vendégek kapusa. Majd ismét Doktorics lőtt, újra a kapus védett. Aztán Simut tüzelt 20 méterről centikkel a jobb sarok mellé.

Szünet után kinyílt a gólcsap. Az 53. percben Antal bal oldali szögletét Csilus hét méterről fejelte a hálóba (1-0). Két perc múlva Csilus passzolt Doncsecz, ő vissza Csilushoz, a középpályás 11 méterről laposan a kapu közepébe lőtt (2-0).  Az 57. percben szépségdjías góllal növelte háromra előnyét a Haladás. Szijjártó balról beívelt labdáját Doncsecz ollózva, 11 méterről a bal sarokba vágta (3-0). Élvezetes volt a meccs, a zalaiak is bátrabban futballoztak, Verpecznek kétszer is nagyot kellett védenie. De a Hali játszott fölényben és dolgozott ki helyzeteket. A 81. percben Monori önzetlen átadását Doncsecz lőtte kilenc méterről a hálóba (4-0).  A 86. percben Tóth-Gábor egyéni akció végén, két csel után 15 méterről a bal sarokba bombázott (5-0). A 90. percben büntetőhöz jutottak a vendégek, de Lőrincz bal sarokba tartó lövését Verpecz bravúrral védte.

                                                               Csilus Tamás első gólját ünneplik társai

A Haladás végig nagy kedvvel, fölényben, sok helyzetet kialakítva futballozott, akár jóval nagyobb arányban is nyerhetett volna.

 

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink