Szombathelyi Haladás


Védőt igazoltunk


2022.01.13. 19:00
PA

Csató Martin két és fél évre írt alá klubunkhoz.

Lencse László után megvan a Szombathelyi Haladás második téli igazolása: a 27 éves, 190 cm magas belső védő, Csató Martin csütörtök délután két és fél évre szóló szerződést írt alá klubunkkal. A békéscsabai születésű Csató a Videotonban nevelkedett, aztán szerepelt Győrben, Mezőkövesden, Siófokon, Dorogon, majd a Vasasban. Az angyalföldi klub 2021 év elején kölcsönadta Csákvárra, tavasszal a Fejér megyei együttesben szerepelt - innen tért vissza a nyáron a Vasashoz. A piros-kékektől augusztusban távozott.

Csató az NB II-ben eddig 131 bajnokin szerepelt, egy gólt szerzett. A védő - aki egyébként a korábbi kiváló békéscsabai, majd győri labdarúgó, későbbi edző, Csató Sándor fia - a napokban próbajátékon vett részt klubunknál és szerepelt a múlt szombati, zsámbéki felkészülési-mérkőzésen is. Németh Szabolcs vezetőedző egyébként korábbról ismerte a játékost, hiszen Csató anno Dorogon a játékosa volt.

Üdv és sok sikert a Haladásban Martin!

További hírek

Megtekintés
A Szekszárdot fogadja a Haladás Viktória

A női labdarúgó NB I. 20. fordulójában szombaton 16 órakor a Haladás Sportkomplexumban a Haladás Viktória a Szekszárdi WFC-t fogadja.
0 0 0 2024.04.26. 20:10
Megtekintés
A Mecsekalján a Szombathelyi Haladás

A labdarúgó NB II. 30. fordulójában vasárnap 17 órai kezdettel a Szombathelyi Haladás a Pécsi MFC vendége lesz.
0 0 0 2024.04.26. 12:30

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink