Szombathelyi Haladás


Az MTK érkezik a Rohonci útra


2021.10.29. 20:20
haladas.hu

A Simple Liga női labdarúgó NB I. 9. fordulójában szombaton 15 órai kezdettel a Haladás-Viktória FC a Haladás Sportkomplexumban az MTK Budapestet fogadja.

A válogatott világbajnoki selejtezői miatti kéthetes szünet után hétvégén folytatódik a női labdarúgó NB I. Az 5. helyen álló Haladás-Viktória FC a dobogó legalsó fokán tanyázó MTK Budapestet fogadja. A szombathelyiek eddigi nyolc meccsükön három győzelem és egy döntetlen mellett négy vereséget szenvedtek. Legutóbb 4-0-ra kikaptak az ETO FC Győr vendégeként. Szombati ellenfelük, az MTK még nagyobb verést kapott, a korábbi Haladás-futballista, Farkas Attila vezetőedző irányította együttes hazai pályán 7-1-re alulmaradt az FTC-vel szemben. Ráadásul a Feröer-szigetek elleni válogatott meccsen gólerős támadójuk, Sipos Lilla súlyos sérülést szenvedett, hosszú időre kidőlt az egykori Viktória-futballista.

– A sebzett nagyvad mindig veszélyes, ennek megfelelően készülünk az MTK ellen – mondta Székely Tibor, a Haladás-Viktória edzője. – Pedig nem vagyunk könnyű helyzetben, különböző okok miatt sok a hiányzónk, de pozitívan állunk a mérkőzéshez. Több fiatalnak is lehetőséget adok és ezt a meccset is arra használjuk, hogy tovább fejlődjön, épüljön a csapat.

A mérkőzésen szurkolóink a sajtószektorban foglalhatnak helyet - bejárat a Bartók Béla körúti "Sajtó és gazdasági bejárat" felöl. A meccs megtekintése ingyenes, de 18 év felett védettségi igazolvány kötelező. 18 év alattiak védettségi igazolvánnyal rendelkező felnőtt kíséretében tekinthetik meg a találkozót.

További hírek

Megtekintés
Fordulatos meccsen nyert a Haldás Viktória

A női labdarúgó NB I. 21. fordulójában a Haladás Viktória 3-2-re győzött a Soroksár vendégeként.
0 0 0 2024.05.04. 20:00
Megtekintés
Tájékoztatás a licence eljárás aktualitásairól

A Szombathelyi Haladás Vezetősége ezúton tájékoztatja a tisztelt közvéleményt az indulási joghoz kapcsolódó adminisztrációs folyamat jelenlegi állásáról.
0 0 0 2024.05.04. 08:00

Shop

Mez? Sál vagy táska?

Szerezd be akár mindhármat, válogass a webshopban!

Hirdetések

 
 

Támogatóink